سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
زعفران
گاهی به جای استفاده صحیح از زعفران آن را حیف می کنیم، یعنی نمی توانیم از تمامی رنگ و عطر زعفران استفاده کنیم. برخی به غلط زعفران را برای چند لحظه می جوشانند این باعث می شود عطر آن از بین برود.
بهترین کار این است که آن را دم کنیم : بعد از جوش آمدن سماور یا کتری زعفران خوب ساییده شده را در استکان ریخته و به اندازه چند قاشق غذا خوری روی آن آب جوش می ریزیم؛ سپس مانند چای آن را روی کتری قرار داده برای ۵ دقیقه تا دم بکشد.
مادر بزرگ من پس از آن که آب جوش روی زعفران می ریخت، آن را درون قابلمه برنج در حال دم کشیدن قرار می داد، به این ترتیب هم خوب دم می کشید و رنگ می انداخت هم عطر آن درون پلو می پیچید.
برای هر غذایی که از زعفران استفاده میکنید فقط ۲ یا ۳ دقیقه قبل از کشیدن غذا زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید، چون زعفران موقع جوشیدن عطر خود را از دست می دهد.
یک تجربه شخصی:
قبل از کشیدن خورش قیمه در آخرین لحظه کمی زعفران و دارچین به آن اضافه کنید فقط یک جوش بزند در این صورت عطر آنها از بین نخواهد رفت و دارچین رنگ خورش شما را تیره نخواهد کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست