سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج و بوقلمون


سالاد اسفناج و بوقلمون

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۸ فنجان برگ اسفناج
▪ ۲۲۰ گرم گوشت پخته بوقلمون
▪ ۲ عدد پرتقال پوست گرفته شده
▪ ۲ عدد گریپ فروت قرمز
▪ یک چهارم فنجان آب پرتقال
▪ ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون …

مواد لازم برای ۴ نفر

۸ فنجان برگ اسفناج

۲۲۰ گرم گوشت پخته بوقلمون

۲ عدد پرتقال پوست گرفته شده

۲ عدد گریپ فروت قرمز

یک چهارم فنجان آب پرتقال

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک قاشق چایخوری عسل

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری ادویه خردل

۲ قاشق غذاخوری خلال بادام

طرز تهیه

برگ های اسفناج را به خوبی شسته و در سبد بریزید پس از نیم ساعت آنها را در ظرف مناسبی بریزید. گوشت بوقلمون را درون قابلمه ریخته و مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید. پس از اینکه گوشت پخته شد آن را خرد کرده و روی اسفناج‌ها بریزید.

گریپ فروت و پرتقال را پوست گرفته و آن را به محتویات درون کاسه اضافه کنید .

در ظرف کوچکی آب پرتقال را با عسل و نمک و فلفل و خردل مخلوط کرده و قبل از اینکه سالاد را سرو کنید روی سالاد بریزید .

محتویات

۲۵۱ کالری

۱۲ گرم چربی

۴۳ میلی گرم کلسترول

۲۳۳ میلی گرم سدیم

۲۲ گرم کربوهیدرات

۴ گرم فیبر

۲۰ گرم پروتئین