پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کیک باقلوایی
مواد لازم برای داخل کیک (۱۲ عدد)
۵۰ گرم گردو خرد شده
۶۷ گرم شکر
یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
۴۲ گرم کره
مواد لازم کیک:
۲۱۰ گرم آرد
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
۵۰ گرم شکر
یک عدد تخم مرغ
۴۲ گرم کره آب شده
یک لیوان دوغ
مواد لازم برای روی کیک:
حدود نصف لیوان عسل
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم و ۱۲ عدد قالب مخصوص کیک یزدی حاوی کاغذهای مخصوص آماده کنید.
مواد داخل کیک را با هم مخلوط و کنار بگذارید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک و سپس شکر را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ، کره آب شده و دوغ را با هم مخلوط و به مواد خشک و آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. لازم نیست مواد، صاف و یک دست شود.
قالب را تا یک سوم با خمیر پر کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل کیک را اضافه کنید و سپس مقداری خمیر به آن اضافه کنید تا قالب تا دوسوم پر شود.
کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید، سپس از فر خارج کنید و روی سینی مشبک قرار دهید و کمی عسل روی آن بریزید.
قالب ها را بر حسب اندازه پر کنید تا به هنگام پخت سرریز نشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت رهبر انقلاب روز معلم معلمان نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مشهد مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین نوار غزه حماس عربستان ترکیه
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران باشگاه استقلال فوتبال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری