پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کیک باقلوایی


کیک باقلوایی

● مواد لازم برای داخل کیک (۱۲ عدد)
▪ ۵۰ گرم گردو خرد شده
▪ ۶۷ گرم شکر
▪ یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
▪ ۴۲ گرم کره
● مواد لازم کیک:
▪ ۲۱۰ گرم آرد
▪ دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
▪ نصف قاشق …

مواد لازم برای داخل کیک (۱۲ عدد)

۵۰ گرم گردو خرد شده

۶۷ گرم شکر

یک قاشق مرباخوری پودر دارچین

۴۲ گرم کره

مواد لازم کیک:

۲۱۰ گرم آرد

دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر

نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین

۵۰ گرم شکر

یک عدد تخم مرغ

۴۲ گرم کره آب شده

یک لیوان دوغ

مواد لازم برای روی کیک:

حدود نصف لیوان عسل

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم و ۱۲ عدد قالب مخصوص کیک یزدی حاوی کاغذهای مخصوص آماده کنید.

مواد داخل کیک را با هم مخلوط و کنار بگذارید.

آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک و سپس شکر را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ، کره آب شده و دوغ را با هم مخلوط و به مواد خشک و آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. لازم نیست مواد، صاف و یک دست شود.

قالب را تا یک سوم با خمیر پر کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل کیک را اضافه کنید و سپس مقداری خمیر به آن اضافه کنید تا قالب تا دوسوم پر شود.

کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید، سپس از فر خارج کنید و روی سینی مشبک قرار دهید و کمی عسل روی آن بریزید.

قالب ها را بر حسب اندازه پر کنید تا به هنگام پخت سرریز نشود.