جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کرپ سبزی ها


کرپ سبزی ها

● مواد لازم برای تهیه کرپ:
▪ آرد - یک لیوان
▪ تخم مرغ - ۲ عدد
▪ شیر - نصف لیوان
▪ آب - نصف لیوان
▪ نمک - یک چهارم قاشق چای خوری
▪ کره آب شده - ۲ قاشق غذاخوری
● مواد لازم برای داخل کرپ:
▪ ماست …

مواد لازم برای تهیه کرپ:

آرد - یک لیوان

تخم مرغ - ۲ عدد

شیر - نصف لیوان

آب - نصف لیوان

نمک - یک چهارم قاشق چای خوری

کره آب شده - ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل کرپ:

ماست چکیده کم چرب - یک سوم لیوان

پیازچه خرد شده - نصف لیوان، مقدار کمی نیز برای تزئین کرپ

شیر کم چرب - ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو - ۲ قاشق مرباخوری

نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری

روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری

کدوی خرد شده - ۲ لیوان

لوبیاسبز خرد شده - یک و یک چهارم لیوان

دانه ذرت - یک لیوان

پنیر خامه ای - یک لیوان

فلفل - به میزان کافی

طرز تهیه مواد داخل کرپ:

ماست چکیده، یک چهارم لیوان پیازچه خرد شده، شیر، آب لیمو و یک چهارم قاشق مرباخوری نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کدو، لوبیاسبز و ذرت را اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا کمی قهوه ای شود. حرارت را کم کنید و پنیر خامه ای، بقیه یک چهارم پیازچه و بقیه یک دوم قاشق مرباخوری نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس زیر ماهی تابه را خاموش کنید. برای پیچیدن آسان تر، کرپ را روی کاغذ روغنی قرار دهید، با کمی مواد آن ر ا پر کنید و با کمک کاغذ روغنی آن را لوله کنید. کرپ ها را در حالی که شکاف آن به سمت پایین قرار دارد، روی بشقاب قرار دهید. این کار را با بقیه کرپ ها انجام دهید و باقی مانده مواد را روی کرپ بریزید و با پیازچه تزئین کنید.

طرز تهیه کرپ:

در ظرف بزرگی، آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. به تدریج آب و شیر را به آن اضافه کنید سپس نمک و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. ماهی تابه را روی حرارت ملایم کمی چرب کنید و برای هر یک از کرپ ها، یک چهارم لیوان مایه آماده شده بریزید. ماهی تابه را در حالت گردشی کج کنید تا سطح ماهی تابه کاملا پوشیده شود. هر دو طرف کرپ ها را به مدت ۲ دقیقه بپزید.