پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک لوبیا


طرز تهیه خوراک لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا | خوراک لوبیا قرمز یکی از انواع غذاهایی می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه به طرز تهیه آن می پردازیم.

انتخاب نوع غذا از اهمیت فوق العاده ایی برخوردار است، همانگونه که می دانید علاوه بر غذاهای گوشتی باید از غذاهای گیاهی نیز استفاده نمود که بسیار سالم و مفید هستند، لوبیا چیتی غنی از پروتیین است و البته بهتر است در کنار آن از روغن زیتون ،گلپر و زیره نیز استفاده شود تا باعث نفخ نگرد.

خوراک لوبیا قرمز غذایی خوشمزه و مقوی است که شما می توانید این خوراک خوشمزه را در روز های سرد زمستان در منزل بپزید. طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز در منزل به راحتی امکان پذیر است و در روش پخت این غذا از لوبیا قرمز و پیاز و رب گوجه فرنگی و سیب زمینی و روغن و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک لوبیا

لوبیا چیتی : ۴ لیوان

گوجه فرنگی : ۲ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

پیاز : ۱ عدد

سیب زمینی : ۱ عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

آبلیمو : به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

لوبیا چیتی رو بشورید و از چند ساعت قبل بخیسونید.

سیب زمینی رو پوست بگیرید و همونطور درسته یا دو نیم شده با لوبیاها توی قابلمه بریزید. این روش سیب زمینی درسته انداختن توی خوراکها مثل عدسی و لوبیا و بعد له کردنشون خیلی به لعابدار شدنشون کمک میکنه.

به اندازه ی لازم آب روی لوبیاها بریزید. من چون از زودپز استفاده کردم آب کمتری ریختم، اگه توی قابلمه خوراک رو درست میکنید آب رو بیشتر بریزید. برای پخت تو قابلمه با این مقدار لوبیا فکر میکنم حدود 4-5 لیوان آب لازم باشه.

در زودپز یا قابلمه رو ببندید و اجازه بدید لوبیاها بپزند.

وقتی لوبیاها کاملا پختند و نرم شدند، سیب زمینی رو که حالا دیگه پخته از قابلمه بیرون بیارید و با گوشتکوب یا پشت قاشق لهش کنید.

سیب زمینی له شده رو به قابلمه برگردونید و مخلوط کنید.

پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

وقتی پیازها طلایی شدند، رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه.

زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک رو هم اضافه کنید و تفت بدید.

1/3 لیوان آب اضافه کنید و بذارید به جوش بیاد.

باید یه سس لعابدار خوشرنگ داشته باشید.

این سس رو به لوبیاها اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن سس

قارچهای خرد شده رو هم در این مرحله باید به خوراک اضافه کرد. ( من استفاده نکردم )

بذارید روی حرارت ملایم خوراک لوبیا جا بیفته و لعابدار بشه.

میزان آب این خوراک بستگی به ذائقه خودتون داره. من کم آب رو بیشتر میپسندم. ولی میتونید از ابتدا آب بیشتری بریزید تا خوراک آب دار تر باشه.

در اواخر پخت پودر گلپر که ادویه اصلی خوراک لوبیاست رو اضافه کنید و هم بزنید و بذارید یکی دو جوش بزنه.

آب لیمو ترش رو هم اضافه کنید و سرو کنید.

خیلی خیلی خوشمزه است.