شنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 10 May, 2025
طرز تهیه خوراک لوبیا

انتخاب نوع غذا از اهمیت فوق العاده ایی برخوردار است، همانگونه که می دانید علاوه بر غذاهای گوشتی باید از غذاهای گیاهی نیز استفاده نمود که بسیار سالم و مفید هستند، لوبیا چیتی غنی از پروتیین است و البته بهتر است در کنار آن از روغن زیتون ،گلپر و زیره نیز استفاده شود تا باعث نفخ نگرد.
خوراک لوبیا قرمز غذایی خوشمزه و مقوی است که شما می توانید این خوراک خوشمزه را در روز های سرد زمستان در منزل بپزید. طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز در منزل به راحتی امکان پذیر است و در روش پخت این غذا از لوبیا قرمز و پیاز و رب گوجه فرنگی و سیب زمینی و روغن و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود.
مواد لازم برای طرز تهیه خوراک لوبیا
لوبیا چیتی : ۴ لیوان
گوجه فرنگی : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
آبلیمو : به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
لوبیا چیتی رو بشورید و از چند ساعت قبل بخیسونید.
سیب زمینی رو پوست بگیرید و همونطور درسته یا دو نیم شده با لوبیاها توی قابلمه بریزید. این روش سیب زمینی درسته انداختن توی خوراکها مثل عدسی و لوبیا و بعد له کردنشون خیلی به لعابدار شدنشون کمک میکنه.
به اندازه ی لازم آب روی لوبیاها بریزید. من چون از زودپز استفاده کردم آب کمتری ریختم، اگه توی قابلمه خوراک رو درست میکنید آب رو بیشتر بریزید. برای پخت تو قابلمه با این مقدار لوبیا فکر میکنم حدود 4-5 لیوان آب لازم باشه.
در زودپز یا قابلمه رو ببندید و اجازه بدید لوبیاها بپزند.
وقتی لوبیاها کاملا پختند و نرم شدند، سیب زمینی رو که حالا دیگه پخته از قابلمه بیرون بیارید و با گوشتکوب یا پشت قاشق لهش کنید.
سیب زمینی له شده رو به قابلمه برگردونید و مخلوط کنید.
پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
وقتی پیازها طلایی شدند، رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه.
زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
1/3 لیوان آب اضافه کنید و بذارید به جوش بیاد.
باید یه سس لعابدار خوشرنگ داشته باشید.
این سس رو به لوبیاها اضافه کنید و هم بزنید.
اضافه کردن سس
قارچهای خرد شده رو هم در این مرحله باید به خوراک اضافه کرد. ( من استفاده نکردم )
بذارید روی حرارت ملایم خوراک لوبیا جا بیفته و لعابدار بشه.
میزان آب این خوراک بستگی به ذائقه خودتون داره. من کم آب رو بیشتر میپسندم. ولی میتونید از ابتدا آب بیشتری بریزید تا خوراک آب دار تر باشه.
در اواخر پخت پودر گلپر که ادویه اصلی خوراک لوبیاست رو اضافه کنید و هم بزنید و بذارید یکی دو جوش بزنه.
آب لیمو ترش رو هم اضافه کنید و سرو کنید.
خیلی خیلی خوشمزه است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست