پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
کیک خامه و توتفرنگی

مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخممرغ:
۶ عدد
شکر:
سه چهارم فنجان
کره ذوب شده:
۵ قاشق غذاخوری
آرد:
یک و یکچهارم فنجان
بیکینگپودر:
یک دوم قاشق چایخوری
خامه:
۲ فنجان
شکر:
یک قاشق غذاخوری
توت فرنگی و بلوبری:
۴ فنجان
روش تهیه :
۱) فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲) تخممرغها و شکر را آنقدر بزنید تا حالت خامهای بگیرد، کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید . آرد و بیکینگپودر را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مایه یکدست شود.
۳) مایه را درون ۲ عدد قالب ۲۵ سانتیمتری بریزید و حدود ۲۵دقیقه آنها را در فر بپزید، سپس بگذارید کنار تا خنک شوند.
۴) خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.
۵) یک عدد از کیکها را روی ظرفی قرار داده و کمی از مخلوط خامه را روی آن پخش کنید. نیمی از توتفرنگیها را روی این خامه قرار دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را روی کیک بمالید و باقیمانده توتفرنگیها را روی آن اضافه کنید.
۶) کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
مجله زندگی ایده آل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست