پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

کیک خامه و توت‌فرنگی


کیک خامه و توت‌فرنگی

● مواد لازم برای ۱۰ نفر
▪ تخم‌مرغ: ۶ عدد
▪ شکر: سه چهارم فنجان
▪ کره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوری
▪ آرد: یک و یک‌چهارم فنجان
▪ بیکینگ‌پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری
▪ خامه: ۲ فنجان
▪ شکر: یک قاشق …

مواد لازم برای ۱۰ نفر

تخم‌مرغ:

۶ عدد

شکر:

سه چهارم فنجان

کره ذوب شده:

۵ قاشق غذاخوری

آرد:

یک و یک‌چهارم فنجان

بیکینگ‌پودر:

یک دوم قاشق چای‌خوری

خامه:

۲ فنجان

شکر:

یک قاشق غذاخوری

توت فرنگی و بلوبری:

۴ فنجان

روش تهیه :

۱) فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲) تخم‌مرغ‌ها و شکر را آنقدر بزنید تا حالت خامه‌ای بگیرد، کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید . آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مایه یکدست شود.

۳) مایه را درون ۲ عدد قالب ۲۵ سانتی‌متری بریزید و حدود ۲۵دقیقه آن‌ها را در فر بپزید، سپس بگذارید کنار تا خنک شوند.

۴) خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.

۵) یک عدد از کیک‌ها را روی ظرفی قرار داده و کمی از مخلوط خامه را روی آن پخش کنید. نیمی از توت‌فرنگی‌ها را روی این خامه قرار دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را روی کیک بمالید و باقی‌مانده توت‌فرنگی‌ها را روی آن اضافه کنید.

۶) کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

مجله زندگی ایده آل

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir