یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
میون مرغ ها کانادایی هاشون
روزهای سرد زمستان یکی پس از دیگری سپری میشوند. این هفته به سراغ یکی از کشورهایی رفتهایم که مردمش هر سال زمستانهای بسیار سردی را تجربه میکنند؛ یعنی کانادا. کشوری که عادتهای غذایی مردمش چندان قدیمی نیست و از کشورهای مختلف گرفته شده است...
البته یکی از ویژگیهای مشترک ساکنان این کشور، خوردن مواد غذایی تقریبا پرکالری و نشاستهای است. البته به نظر میرسد سرما یکی از دلایل این موضوع باشد. با ما همراه باشید تا با یکی از غذاهای مخصوص کانادایی به نام «مرغ اناری» آشنا شوید.
● عـادتهـای غـذایـی کـانـادایـیهـا
تاریخچه آشپزی کانادایی چندان قدیمی نیست اما به آشپزی فرانسه و انگلیس پیوند خورده است. به علاوه غذاهای چینی با پایه سبزیها و گندم هم در غذاهای کانادایی جایگاه خاصی دارند.
آنها مانند فرانسویها وعده ناهار، «فرنچ فرایز» یا همان سیبزمینی سرخ کرده را با انواع سس و پنیر میخورند و مانند چینیها حبوبات را به شکل آبپز و انواع گوشت را به صورت استیک مصرف میکنند. گوشت باربیکیو شده هم یکی دیگر از غذاهای مورد علاقه این مردم است.
مردم جنوب کانادا به دلیل وجود مزارع، تا حدی تغذیه متفاوتی دارند. مردم این منطقه، عاشق ذرت هستند و آن را با کره و روغن زیتون میپزند. سیبزمینی، ماده خوراکی مورد علاقه مردمان این منطقه است و در فصل سیبزمینی، اغلب با انواع و اقسام روشهای پخت مثل گریل، تنوری و پورهکردن، یک وعده غذایی از آن تهیه میکنند. پای و تارت نیز دسرهای محبوب کاناداییها هستند، به خصوص در مناطقی که انواع میوههای جنگلی مثل بلوبری وجود دارد زیرا از این میوه برای تهیه انواع پای استفاده میشود.
انواع اسنکها، از غذاهای آمادهای است که کاناداییها میخورند. آنها علاقه فراوانی به سسها دارند به خصوص سس گوجهفرنگی. در نتیجه غذاهایی که با سس گوجه فرنگی میل میشود، به دفعات در برنامه غذایی هفتگی این مردم دیده میشود.
● طـرز تـهـیـه
ابتدا زیره، پودر گشنیز، دارچین و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. حالا تکههای فیله را در یک ظرف بریزید و سیرهای تازه ساطوری شده را به آنها اضافه کنید. مخلوط قبلی را هم به فیلهها بیفزایید و آنها را در یک ظرف پلاستیکی مناسب قرار دهید و آب انار را به عنوان آخرین جزء به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا فیلههای مرغ بمانند تا طعمدار شوند. فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. فیلهها را در ظرفی که ته آن با روغن زیتون چرب شده است، بچینید و در فر بگذارید. تا وقتی فیلهها میپزند، مخلوط سایر مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه فیلهها را سرو کنید، این سس را روی آنها بریزید. به این ترتیب، مرغ اناری آماده خوردن خواهد بود.
● مقدار کالری
این غذا در مجموع ۱۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم آن میان ۴ نفر، به هر نفر ۲۷۵ کیلوکالری انرژی خواهد رسید. البته خوردن این غذا با هر برش نان یا ۵ قاشق غذاخوری برنج پخته، میزان کالری دریافتی را به اندازه ۸۰ کیلوکالری دیگر نیز اضافه خواهد کرد.
● مـواد لازم (برای۴ نفر)
فیله مرغ/ ۴۰۰ گرم/ ۶۵۰ کیلوکالری
روغن زیتون/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کیلوکالری
آب انار/ ۲ لیوان/ ۲۴۰ کیلوکالری
سیر ساطوری شده/ ۲ حبه/ ۵ کیلوکالری
زیره سبز/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
پودر گشنیز/ ۳ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
فلفل سیاه / ۲ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
دارچین/ ۱ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
نمک/ ۲/۱ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری
● اگر اضافه وزن دارید
بهتر است فیلههای مرغ را از قسمت سینه انتخاب کنید زیرا چربی کمتری دارند و انرژی محدودتری را به بدن میرسانند. به علاوه این غذا را با چند برش نان سبوسدار میل کنید و کنار آن سبزی بخارپزشدهای مانند بروکلی، فلفلدلمهای قرمز و هویج قرار دهید تا هم انواع آنتیاکسیدانها را دریافت کنید و هم به دلیل فیبری که دارند، احساس سیری کنید.
● اگر فشار خون دارید
مقدار نمک مصرفیتان را محدود و برای طعم دادن به این غذا از سبزیهای معطری مانند آویشن استفاده کنید. به علاوه، به جای نان یا برنج، این غذا را با سیبزمینی میل کنید زیرا سیبزمینی علاوه بر داشتن پتاسیم، سدیم محدودی دارد و خوردن آن با فیلههای مرغ به تنظیم فشارخونتان کمک خواهد کرد. اگر این غذا را با یک لیوان آب گریپفروت تازه میل کنید، مناسب?تر خواهد بود البته در صورت تمایل میتوانید یک لیوان آب پرتقال همراه آن بنوشید.
● اگر یبوست دارید
بهتر است این غذا را با سبزیهای بخارپز شدهای مانند کدو سبز، گوجه?فرنگی و قارچ میل کنید. البته یک قاشق مرباخوری روغن زیتون نیز به بهبود عملکرد سیستم گوارشیتان کمک خواهد کرد. همراه شدن این غذا با یک بشقاب سبزی خوردن یا سالاد سبزیهای تازه که جوانه?گندم نیز جزیی از آن است، مقدار فیبر دریافتی را افزایش میدهد و به این ترتیب مشکل گوارشیتان تا حدودی برطرف خواهد شد. در ضمن، به شما توصیه میکنیم اگر خواستید این غذا را با نان میل کنید، حتما برشهای نان از نوع سبوسدار باشند.
● واقعیتی درباره مرغ اناری
در روش پخت دیگر این غذا، ابتدا فیلهها را میپزند و در مرحله آخر آب انار را به آنها اضافه میکنند. شما هم میتوانید یکی از این دو روش را انتخاب کنید.
پروانه شهرکی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون