چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

وقتی الاهرام به کمک شیرین عبادی می آید


وقتی الاهرام به کمک شیرین عبادی می آید

یکی از تاکتیکهای رژیم های دیکتاتور و دست نشانده امپریالیسم در جهت چپاول هرچه بیشتر ملل مستضعف, توسل به رسانه های ارتباط جمعی و تبلیغاتی است امروزه رژیم های زورمدار و سرسپرده به شیوه هایی دست یافته اند که با بکارگیری آنها می توانند زمینه اجتماعی و افکار عمومی را در داخل و خارج از مرزهای خود به نحوی فراهم کنند, که در حین چپاول ثروتهای توده مستضعف, اعتباری ویژه و چهره ای موجه از خود ترسیم نموده و اقشار ناآگاه جوامع را به حیلتی رنگین بفریبند

یکی از تاکتیکهای رژیم های دیکتاتور و دست نشانده امپریالیسم در جهت چپاول هرچه بیشتر ملل مستضعف, توسل به رسانه های ارتباط جمعی و تبلیغاتی است. امروزه رژیم های زورمدار و سرسپرده به شیوه هایی دست یافته اند که با بکارگیری آنها می توانند زمینه اجتماعی و افکار عمومی را در داخل و خارج از مرزهای خود به نحوی فراهم کنند, که در حین چپاول ثروتهای توده مستضعف, اعتباری ویژه و چهره ای موجه از خود ترسیم نموده و اقشار ناآگاه جوامع را به حیلتی رنگین بفریبند.

یکی از مهمترین ابزارهای این هدف پلید, بکارگیری مطبوعات وابسته در جهت شکل دهی ذهنیت اجتماع و بعبارت ساده تر, شستشوی اذهان مستضعفین و مغزهای متفکران در سرچشمه های مرگبار فرهنگی استکبار است.

روزنامه « الاهرام » مصر یکی از نشریاتی است که در ابعادی وسیع منتشر شده و در طول دوران فعالیت خود تطهیر چهره امپریالیسم و ایادی آن در منطقه حساس خاورمیانه و مقابله با نهضت جهانی اسلام در سرچشمه های خود یعنی ایران, لبنان , مصر و. . . را در صدر فعالیتهای آمریکا پسند خود قرار داده است.

اسنادی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بدست آمده است گواهی می دهند که این روزنامه یکی از اهرمهای تبلیغاتی رژیم منحوس پهلوی بوده و در ازای خوش خدمتی های خود به منظور معرفی این رژیم بعنوان حکومتی عدالت گستر و مردسالار, مبالغ هنگفتی را از خزانه بیت المال ملت ایران دریافت نموده است.

بدنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۵۷ و قطع ریشه های امپریالیسم در این منطقه استراتژیک, روزنامه « الاهرام » این بار شمشیر را از روبسته و شدیدترین و غیر انسانی ترین عداوت را به انقلاب اسلامی ایران و رهبری مظلوم آن آغاز می کند.

در این گزارش ضمن بررسی اسناد معامله و ارتباطات روزنامه الاهرام و وزارت اطلاعات رژیم پهلوی , ( ۱ ) عملکرد این جریده را پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در برابر دیدگان ملت شریفمان قرار داده تا هشیاری خود را در چنین مواردی افزون کرده و معلوم شود کانون غیر قانونی مدافعان حقوق بشر و خانم شیرین عبادی از سوی کسانی مورد حمایت قرار دارد که نامشان آلوده به خون این ملت مظلوم است :

▪ سری (گزارش )

▪ موضوع: قرارداد با روزنامه الاهرام

از ژوئیه ۱۹۷۲ بدنبال انعقاد قرارداد بین وزارت اطلاعات و جهانگردی و روزنامه الاهرام همه ساله مبلغ ۲۵۰۰۰ لیره استرلینگ از طریق وزارت اطلاعات و جهانگردی به این موسسه پرداخت شده است. (به غیر از این وجه, مبالغ دیگری نیز به مناسبت های مختلف به حساب این روزنامه ریخته شده است.)

مسئولان این روزنامه همواره تقاضای افزایش مبلغ قرارداد را داشته اند. در اکتبر ۱۹۷۶ از سوی روزنامه الاهرام تقاضا شد که به دلیل کاهش نرخ و متغیربودن وضع پوند, از آن پس مبلغ مورد قرارداد به دلار به حساب این موسسه ریخته شود که به همین ترتیب حواله گردید.

در اوت ۱۹۷۶ مسئولان روزنامه در نامه ای به عنوان جناب آقای نخست وزیر تقاضا کردند که برای سال ۱۹۷۶۷۷ قراردادی به مبلغ ۱۵۰۰۰۰ دلار منعقد گردد. (البته برای سال ۱۹۷۷ ) .

جناب آقای نخست وزیر تجدید قرارداد را تائید نمی فرمایند معذالک مقرر می فرمایند از سفارت شاهنشاهی در قاهره نیز نظرخواهی شود.

جناب آقای سفیر بدنبال نظرخواهی پاسخ می دهند که بنظر ایشان پرداخت پول با انعقاد قرارداد به یک روزنامه مصری کار صحیحی نیست زیرا با روابط صمیمانه ای که بین دولتین ایران و مصر وجود دارد روزنامه های مصری بایستی مطالب و مقالاتی درباره ایران انتشار دهند به همین دلیل و به علت عدم امضا قرارداد برای سال ۱۹۷۷ جناب آقای سفیر معتقد هستند قطع کمک هم معقول نمی باشد و بهتر است در سال ۱۹۷۷ نیز قرارداد قبلی به قوت خود باقی باشد ولی بتدریج به مسئولان الاهرام تفهیم گردد که تجدید قرارداد در سالهای بعد به صورت فعلی ممکن نیست.

سفارت شاهنشاهی در قاهره معتقد است که در آینده, کمک از طریق دادن آگهی و دعوت مسئولان روزنامه بدون عقد قرارداد انجام پذیرد. ضمنا توصیه می نماید که به روزنامه های « الجمهوریه » و « الاخبار » نیز به همان مقدار کمک شود.

(سند شماره یک)

همچنان که در سند شماره یک ملاحظه می شود, قرارداد بین وزارت اطلاعات رژیم شاهنشاهی و روزنامه الاهرام از تاریخ ژوئیه ۱۹۷۲ (خرداد ۱۳۵۱ ) آغاز می شود. و همه ساله مبلغ ۲۵۰۰۰ لیره استرلینگ از طریق وزارت اطلاعات و جهانگردی به این موسسه مطبوعاتی پرداخت می شده است. مسئولان روزنامه الاهرام پس از پنج سال که از عهده انجام وظایف محوله و تبلیغ برای رژیمی که دستش به خون جوانان ایران آلوده گشت برآمدند, در اکتبر ۱۹۷۶ (مهر ۱۳۵۵ ) طی نامه ای به عنوان امیر عباس هویدا, نخست وزیر وقت ایران , تقاضا کردند که برای سال ۱۹۷۷ قراردادی به مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ دلار منعقد گردد. که البته سفیر ایران درمصر بدنبال نظرخواهی که در این مورد از او می شود, چنین پاسخ

می دهد:

▪ سفارت شاهنشاهی ایران قاهره

ـ جناب آقای خلعت بری وزیر محترم امورخارجه

عطف به مرقومه شماره ۷۷۶۰,۴,۲۵ مورخ ۲۵۳۵,۹,۳۰ باستحضار عالی میرساند:

موضوع همانطور که مقرر فرموده بودند از طرف این سفارت شاهنشاهی با کمال دقت و با در نظر گرفتن کلیه جوانب امر مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت ونتیجه بشرح زیر بعرض عالی میرسد:

۱) کمک منحصر به فرد وزارت اطلاعات و جهانگردی به یک نشریه خاص مصری (الاهرام) آنهم بصورت انعقاد یک قرارداد محرمانه بین آن وزارت و نشریه مزبور شاید در آن زمان ضرورت داشته ولی در اصل, کار اصولی نبوده است.

۲) با اینکه سعی بسیاری شده بود که موضوع قرارداد محرمانه مربوط به کمک به نشریه الاهرام مخفی بماند ولی معهذا سایر جراید مصر از جریان مطلع شده و با مراجعات مکرر خود به سفارت شاهنشاهی مرتبا تقاضا نموده اند که دولت شاهنشاهی به آنها نیز مانند الاهرام کمک های لازم را بنماید تا آنان نیز مقالات مورد نظر را در نشریات خود درج نمایند که گزارش آن بطور مکرر به وزارت محترم متبوع و بعضا به وزارت اطلاعات و جهانگردی نیز منعکس گردیده است. در عین حال سفارت شاهنشاهی در پاسخ توقعات اینگونه نشریات ضمن اظهار بی اطلاعی از موضوع قرارداد مزبور, به مدیران و

سردبیران نشریات مزبور همواره وعده داده است که چنانچه همکاری لازم را با سفارت شاهنشاهی داشته باشند از طریق مقتضی مانند دعوت سردبیران و نویسندگان نشریات مذکور به ایران و انتشار آگهیهای مورد نظر, توجه لازم به آنان مبذول خواهد گردید و باید اذعان نمود که در ازای اینگونه وعده ها, سفارت شاهنشاهی تاکنون از همکاری این قبیل

نشریات کم و بیش برخوردار بوده است هرچند نشریات مزبور ادامه این گونه همکاری را صراحتا موکول به انجام وعده های داده شده می نمایند.

۳)با این حال بنظر این سفارت شاهنشاهی با اینکه انعقاد این نوع قراردادها علی الاصول درست نیست ولی لغو قرارداد موجود باالاهرام در وضع حاضر با توجه به شرایط و مقتضیات محل, به مصلحت نمی باشد. زیرا درست است که روابط ایران و مصر در زمان فعلی در حد اعلای دوستی و صمیمیت می باشد و ضمنا دولت مصر نیز بر مطبوعات محل کنترلی کافی دارد لکن باید توجه داشت که: اولا هر گونه دستور و توصیه دولت به مطبوعات فقط موجب خواهد شد که جراید

مصری موضوعات و اخبار منفی مربوط به ایران را منتشر ننمایند ولی انتشار مطالب مورد نظر سفارت شاهنشاهی که تعداد آنها در طول سال به مناسبتهای مختلف و در موقعیتهای گوناگون در خور توجه و اهمیت میباشد با اشکال مواجه خواهد گردید.

(صرفنظر از اخبار مختلف مربوط به ایران که بطور روزمره در جراید محل منتشر می شود تنها در سال جاری بیش از ۶۴ مقاله از طرف این سفارت شاهنشاهی و یا با اشاره این نمایندگی به مناسبتهای مختلف در جراید محل منتشر گردیده است) ثانیا با تشکیل احزاب سیاسی سه گانه در مصر و تمایلاتی که در جهت توسعه افکار دموکراسی و آزادیهای

فردی در حال نضج گرفتن می باشد و بخصوص پیدایش گروه وجبهه منفردین در مجلس بدون شک مطبوعات مصر نیز از استقلال رای و آزادی عمل بیشتری برخوردار خواهند شد وبه این ترتیب مداخله دولت مصر در این زمینه مانند سابق به آسانی امکان پذیر نخواهد بود.

ثالثا وضع جدیدی که هم از لحاظ سیاسی وهم در اثر اختلافات ناشی از سیاستهای نفتی پاره ای از کشورهای منطقه پیش آمده و ممکن است منجر به رقابتهای سیاسی بین کشورهای منطقه گردد زمینه را برای بهره برداری مطبوعات اینجا آماده تر ساخته و طبعا جراید محل بیشتر به طرفی متمایل خواهند شد که کمک زیادتری به آنها برساند و با توجه به وضع مالی کشورهای نفت خیز عربی اهمیت و حساسیت رقابت مزبور بیشتر آشکار خواهد گردید.

رابعا جراید بطور کلی و مخصوصا در کشورهای عربی و از جمله مصر(باستثنا چند نشریه کاملا دولتی) بیشتر از ملاحظات بازرگانی و منافع مادی خود تبعیت می نمایند تا یک سیاست اصولی که مورد اعتقاد آنها باشد.

۴)علیهذابنا به مراتب فوق بنظر این سفارت شاهنشاهی شاید صلاح باشد که در شرایط حاضر قرارداد وزارت اطلاعات و جهانگردی با نشریه الاهرام در سال آینده نیز با همان شرایط قبلی تمدید شود ولی از طرف وزارت اطلاعات و جهانگردی که در این مورد تماس مستقیم با نشریه مزبور دارد ظرف سال و بتدریج بنحو مقتضی به مسئولان آن نشریه تفهیم شود که تمدید قرارداد بصورت فعلی مقدور نمی باشد بلکه کمکهای دیگری را می توان به صورت های مختلف و از جمله بابت

بهای درج و نشرآگهی به موسسه مزبور پرداخت نمود به ترتیبی که همان میزان کمک حاصله از قرارداد تقریبا تامین و جبران گردد.

۵) در مورد دو روزنامه یومیه مهم دیگر مصری یعنی « الاخبار » و " الجمهوریه " نیز به دلایل مذکور در فوق بنا همین رویه اتخاذ گردد و باتوجه به اهمیت نشریه مذکور که حداقل در ردیف الاهرام قرار دارند کمک هائی از همان طریق پرداخت بهای درج آگهی به دو نشریه مذکور و دعوت های متناوب مدیران و سردبیران این نشریه ها به ایران برای

برقراری روابط مستقیم با آنها انجام گیرد تا بدینوسیله موجبات گله و شکایات نشریات مزبور از دولت شاهنشاهی مرتفع شود و در عین حال یک رویه واحد و یک سیاست متحدالشکل و موثر نسبت به جراید محل اتخاذ گردد تا بتوان کماکان مطالبی را که مورد توجه دولت شاهنشاهی میباشد در جراید مصر منتشر ساخت.

با تقدیم احترام

سفیر شاهنشاه آریامهر

بهرام بهرامی

سند شماره دو)

توصیه سفیر شاهنشاه آریامهر! در مصر, در مورد دعوت مسئولان روزنامه های مصری به ایران, بعنوان تاکتیکی جدید مورد قبول مرکز واقع می شود و بدنبال آن « حسنین هیکل » روزنامه نگار معروف مصری به ایران دعوت شده که مصاحبه ای اختصاصی را با شاه ملعون انجام داده و در بازگشت به مصر متن آنرا با آب و تاب فراوان در روزنامه الاهرام منتشر می کند, بطوریکه گل از گل اعلیحضرت همایونی! می شکفد وشخص محمدرضا پهلوی دستور تشکر از حسنین هیکل را صادر می کند:

جناب آقای خلعت بری وزیر امور خارجه

در اجرای اوامر مطاع مبارک اعلیحضرت همایون شاهنشاه

آریامهر نامه ای در زمینه مصاحبه جناب آقای حسنین هیکل با شاهنشاه آریامهر به ایشان نوشته شده که به پیوست ایفاد می گردد. متمنی است مقرر فرمایند از طریق وسیله پیک سیاسی در اختیار جناب آقای حسنین هیکل قرار گیرد. ترجمه انگلیسی این نامه نیز تهیه شده و بدون امضا به ضمیمه آن نامه ارسال می گردد که در صورت تائید به ضمیمه

نامه اصلی برای ایشان فرستاده شود.

وزیر اطلاعات وجهانگردی غلامرضا کیانپور

سند شماره سه)

بدنبال دستور شاهانه! نامه تشکرآمیز زیر از طرف غلامرضا کیانپور وزیر اطلاعات وجهانگردی خطاب به حسنین هیکل صادر می شود:

نویسنده گرامی جناب آقای حسنین هیکل

با نهایت مسرت از سفر جنابعالی به ایران و تجدید مودت, متن مصاحبه ای که با اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر بعمل آورده ودر روزنامه الاهرام انتشار داده بودید مطالعه کردم ومتن کامل آنرا به بانهای فارسی, انگلیسی وفرانسه در مطبوعات ایران منتشر گردید.

نحوه تنظیم وارائه مطالب با شیوه خاص جنابعالی برای کسانیکه با مطبوعات سر وکار دارند بسیار آموزنده بود بخصوص اینکه در کشورهای عربی, ذهن آن عده را که به حقایق امور مربوط به ایران بدرستی آگاه نبودند روشن ساخت واکنون دیگر نباید برای خوانندگان زیاد شما شبهه ای از جهت طرز فکر وسیاست مستقل ملی ایران باقی مانده باشد لذا کوششی که بعمل آوردید درخور تشکر است.

وزیر اطلاعات وجهانگردی غلامرضا کیانپور

سند شماره چهار)

بعد از پایان قرارداد بین رژیم پهلوی والاهرام, کوششهایی برای تجدید قرارداد با مبلغی بالاتر از جانب دست اندرکاران

روزنامه الاهرام آغاز می شود. این روزنامه طی نامه ای که به امضا سردبیر ومدیرداخلی آن می رسد, زحمات خود را در جهت منافع رژیم پهلوی خطاب به امیر عباس هویدای معدوم یادآور شده وآمادگی الاهرام را برای همکاری همه جانبه اعلام می دارد:

جناب آقای نخست وزیر

بدین ترتیب احترامات فائقه موسسه الاهرام و خود را تقدیم نموده, توجه جنابعالی را به ملاقاتی که بین جناب آقای کیانپور

ونماینده ما, آقای سامی هاشم صورت گرفت جلب می نمایم. در ملاقات مزبور آقای سامی هاشم گزارشی مبنی بر چگونگی فعالیت های الاهرام از تاریخی که طبق راهنمائی جنابعالی فعالیت در زمینه قرارداد روابط عمومی با دولت شاهنشاهی, آغاز شد, تسلیم نمود.

طبق خواست جنابعالی مبنی بر اینکه همکاری های ما بدون وقفه بایستی ادامه یابد واین تمایل برای آقای سامی هاشم نیز ابراز شده است, موسسه الاهرام وظایف خود را در زمینه (قرارداد روابط عمومی )

که در ۲۰ ژوئن ۱۹۷۵ بپایان می رسد, بجا آورده است .

ضمنا طی مذاکرات آقای سامی هاشم با وزیر اطلاعات, جناب آقای وزیر تقاضا نمودند که نامه ضمیمه به عنوان یادآوری برای جنابعالی ایفاد شود.

گرچه جناب آقای وزیر اطلاعات در باره تجدید قرارداد بطور کلی موافقت خود را اعلام نمودند, بنظر می رسد ابراز تمایل جنابعالی در این زمینه تشویقی برای جناب آقای نخست وزیر وآغاز فعالیت ها بشمار می رود.

با تقدیم احترامات فائقه الاهرام عبدالله عبدل باری

سند شماره پنج)

به پیوست این نامه, توضیحاتی در مورد قرارداد وارائه پیشنهادات جدید الاهرام ارائه شده , که سند شماره ۶ به این مساله

می پردازد:

توضیحاتی در مورد قرارداد به قلم الاهرام قرارداد روابط عمومی که در ژوئیه ۱۹۷۳ بین وزارت اطلاعات

وجهانگردی وروزنامه الاهرام منعقد شد, به روابط سیاسی ایران ومصر که بعد از ۱۰ سال قطع روابط آغاز شده بود, جنبه رسمی داد.

با آگاهی از نزدیکی دو ملت بزرگ مصر وایران, الاهرام در تحکیم روابط حسنه ومعرفی ایران به خوانندگان عرب وایجاد تصویر جدید از ایران در اذهان عمومی پیش کسوت بوده ودر این زمینه موفق شده است. الاهرام در پیشبرد مقاصد خود مبنی بر معرفی کشور ایران با مخالفت هائی نیز در دنیای عرب روبرو شد, لکن هرگز دلسرد نشده وراه صحیح خود را ادامه داد.

اکنون با توجه به اینکه روابط ایران ومصر به مهمترین مرحله خود رسیده وهمکاری در زمینه های گوناگون به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. الاهرام بدون شک خواهان آنست که نقش عمده ای در این مرحله و مراحل آینده بعهده گیرد ودر حال حاضر بیش از هر موقع دیگر معرفی ایران وارائه اطلاعاتی در مورد این کشور ضرورت دارد.

در تاریخی که قرارداد روابط عمومی منعقد شد, الاهرام تقاضا نمود که حداقل میزان قرارداد ۵۰۰۰۰ لیره استرلینگ باشد.

معاون وزارت اطلاعات در آن تاریخ, آقای فرهاد نیکوخواه, که متوجه نظرات الاهرام بود, اعلام نمودند که میزان مبلغ مورد تقاضا منطقی وقابل قبول بوده لکن با توجه به میزان بودجه در آن تاریخ, با مبلغ ۲۵,۰۰۰ لیره استرلینگ موافقت کرده وقول دادند که این میزان در برنامه ریزی بودجه آینده به میزان مبلغ مورد تقاضا( ۵۰,۰۰۰ لیره استرلینگ) برسد.

با توجه به مراتب فوق وبا درنظر گرفتن این موضوع که قیمت مواد خام از جمله قیمت کاغذ در سطح جهانی در حدود ۳۰۰ درصد تا ۷۰۰ درصد افزایش یافته است , تقاضا می نمائیم که مبلغ ۵۰,۰۰۰ لیره استرلینگ به « قرارداد روابط عمومی » برای سال ۱۹۷۵۱۹۷۶ اختصاص داده شود. »

سند شماره شش)

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وقطع کمک های مادی رژیم پهلوی به این نشریه, الاهرام به یکی از دشمنان سرسخت انقلاب اسلامی ایران تبدیل شد و پس از روزنامه های وابسته به رژیم بعثی عراق, خصمانه ترین مواضع را در میان جهان عرب علیه انقلاب اسلامی ایران ورهبری آن اتخاذ نموده است.

برای نمونه در « الاهرام » مورخه ۱۳۵۹,۵,۲۶ می خوانیم:

« انجمن طرفداران حقوق بشر مصر, اعلامیه ای صادر ورژیم انقلاب اسلامی ایران را بدلیل آنکه رهبر آن از نام مذهب جهت خونریزی وکشتار دسته جمعی سود گرفته وایران را به سوی قرون وسطی سوق داده, مورد انتقاد قرارداده است. »

« الاهرام » در تاریخ ۱۳۵۹,۶,۸ طی درج مقاله توهین آمیزی نسبت به حضرت امام خمینی (ره) مدعی می شود که امام (ره )ایران وجهان اسلام را به خطر انداخته! و به همین علت از مسلمانان جهان دعوت می کند که اختلافات سیاسی خود را کنار گذارده ودر یک کنفرانس بین المللی, در مقابل این خطر چاره اندیشی کنند!!

در تاریخ ۲۹ مرداد ۶۰ ودر اوج درگیریهای گروهکی , « الاهرام » مبادرت به چاپ اعلامیه بنی صدر فراری و رجوی تروریست نموده وپس از آن نیز عمده مطالب خود را به گروهک منافقین اختصاص می دهد وتلاش می کند که آنها را نیروهای انقلابی معرفی کرده وایران را بصورت "حمام خون" برای خواننده مصری مجسم سازد.

دراین دوران بیشترین مطالب « الاهرام, » در رابطه با ایران به اعدامها ودرگیریهای منافقین اختصاص یافته و تلاش گسترده ای را درجهت مظلوم نمایی تروریست ها وقاتلین مردم, صورت می دهد.

« الاهرام » در تاریخ ۲ شهریور ۶۰ با شادی تام واز قول بنی صدر فراری, سقوط قریب الوقوع جمهوری اسلامی ایران را وعده داده و در بخشی دیگر از « اعدام مخالفین سیاسی » خبر می دهد. وپس از آن در تاریخ ۴ شهریور همان سال شایعه بسیج پانزده هزار نفری عشایر علیه انقلاب ایران را پراکنده وبا بهره گیری از چهره های خائنی چون کمال حبیب اللهی فرمانده نیروی دریایی شاهنشاهی, سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران را قطعی ومسلم , اعلام می کند.

موضعگیریهای روزنامه « الاهرام » علیه انقلاب اسلامی که تا امروز نیز ادامه یافته است دقیقا از منافع از دست رفته این جریده محترمه! حکایت می کند واین موسسه توانسته است با فعالیتهای گسترده خود در سطح منطقه, حلقه ژورنالیسم ضد انقلاب را تکمیل وتقویت نماید. با این اوصاف بهتر می توان دغدغه های روزنامه "الاهرام" را از تعطیلی دفتر کانون غیر قانونی مدافعان حقوق بشر و شیرین عبادی درک نمود.

محمدعلی برزنونی

turbulence.blogfa.com