سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

دسر انبه


دسر انبه

● مواد لازم:
▪ پودر ژلاتین بدون طعم: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۶ قاشق غذاخوری
▪ انبه تازه: ۶ عدد
▪ شکر: یک لیوان
▪ آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
▪ خامه زده شده سفت: ۳ لیوان
▪ پسته خرد شده: به مقدار …

مواد لازم:

پودر ژلاتین بدون طعم:

۲ قاشق غذاخوری

آب:

۶ قاشق غذاخوری

انبه تازه:

۶ عدد

شکر:

یک لیوان

آب لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

خامه زده شده سفت:

۳ لیوان

پسته خرد شده:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

ژلاتین را در آب مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند تا نرم شود. سپس با حرارت کم بپزید تا کاملا در آب حل شود. انبه ها را پوست کنید و گوشت های آن را جدا و با استفاده از مخلوط کن، آن را پوره کنید حدود سه و نیم لیوان انبه خواهید داشت. پوره انبه را در ظرف بزرگی خالی کنید و شکر، آب لیمو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مواد به دست آمده را خوب مخلوط کنید. خامه را به پوره انبه اضافه کنید و ظرف را برای مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از یک ساعت که مواد هنوز کاملا یخ نزده، آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. مواد را در قالب های یک نفره و یا همان ظرف بریزید و مجدد برای زمان کوتاهی به فریزر برگردانید به طوری که دسر نیمه منجمد و خامه مانند به دست بیاید.