سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
دسر انبه
مواد لازم:
پودر ژلاتین بدون طعم:
۲ قاشق غذاخوری
آب:
۶ قاشق غذاخوری
انبه تازه:
۶ عدد
شکر:
یک لیوان
آب لیمو:
۲ قاشق غذاخوری
خامه زده شده سفت:
۳ لیوان
پسته خرد شده:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند تا نرم شود. سپس با حرارت کم بپزید تا کاملا در آب حل شود. انبه ها را پوست کنید و گوشت های آن را جدا و با استفاده از مخلوط کن، آن را پوره کنید حدود سه و نیم لیوان انبه خواهید داشت. پوره انبه را در ظرف بزرگی خالی کنید و شکر، آب لیمو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مواد به دست آمده را خوب مخلوط کنید. خامه را به پوره انبه اضافه کنید و ظرف را برای مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از یک ساعت که مواد هنوز کاملا یخ نزده، آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. مواد را در قالب های یک نفره و یا همان ظرف بریزید و مجدد برای زمان کوتاهی به فریزر برگردانید به طوری که دسر نیمه منجمد و خامه مانند به دست بیاید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم اصفهان دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی نیچروان بارزانی شورای نگهبان مجلس رئیس جمهور
تهران شهرداری تهران زلزله قتل پلیس دادگاه حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران نساجی بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا سرطان مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون