چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا لوبیا سیاه


لازانیا لوبیا سیاه

ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. نیمی از لوبیاهای پخته شده را له کنید.

تعداد: ۸ نفر

زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت

• مواد لازم

۹ ورقه لازانیا

۴۲۵ گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده

نصف پیمانه پیاز ریز شده

نصف پیمانه فلفل سبز شیرین ریز شده

۲ حبه سیر رنده شده

۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی

¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

۳۴۰ گرم پنیر لور (یا پنیر خامه ای)

¼ پیمانه خامه ترش

گوجه فرنگی خرد شده (اختیاری)

• طرز تهیه

۱. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. نیمی از لوبیاهای پخته شده را له کنید.

۲. در تابه بزرگی پیاز، فلفل سبز شیرین و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. پوره لوبیا و لوبیاهای پخته شده، سس گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

۳. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید. یک لایه ورقه لازانیا بچینید. روی آنها یک‌سوم از مخلوط لوبیا را بریزید. یک‌سوم مخلوط پنیر را روی آن بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.

۴. آن را در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ بپزید. سپس باقی مانده پنیر را روی آن بپاشید. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود. در صورت تمایل، روی آن را با برگ های گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.

• ارزش غذایی

کالری: ۳۴۰

چربی: ۸ گرم

کلسترول: ۲۵ میلی گرم

چربی اشباع شده: ۵ گرم

کربوهیدرات: ۴۹ گرم

فیبر: ۸ گرم

چربی اشباع نشده: ۵ گرم

پروتئین: ۲۱ گرم

ویتامین A: ۲۱۶

ویتامین C: ۱۸ میلی گرم

سدیم: ۵۸۹ میلی گرم

آهن: ۴ میلی گرم



همچنین مشاهده کنید