یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
سس سالسا چیست + طرز تهیه سس سالسا مکزیکی
سس سالسا یکی از چاشنیهای تند و خوشمزه غذایی بر پایه گوجهفرنگی است که ویژه کشورهای آمریکای لاتین میباشد. خود واژه سالسا در زبان ایتالیایی و اسپانیایی به معنای سس است. سس سالسا در دسته سسهای تند طبقه بندی و به صورت خام یا پخته تهیه میشود.
سس سالسا خود به چند دسته تقسیم میشود که از آن جمله میتوان به سس سالسا قرمز، سالسا سبز (ورده)، سالسا خام، سالسا براوا، گواکامولی و ... اشاره کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سس سالسا مکزیکی از نوع "پيكو د گاليو یا سالسا فرسکا" را به شما آموزش دهیم که جزو سسهای بسیار تند کلاسیک بوده و معمولا همراه با نان ترتیلا، چیپس ذرت و انواع غذاهای مکزیکی مصرف میشود.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی:
گوجه فرنگی رسیده بزرگ | 3 عدد |
فلفل دلمه سبز کوچک | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
پیازچه متوسط | 8 عدد |
گنشیز تازه | 2 ق غذاخوری |
فلفل جلاپینو (هالوپینو) | 1 ق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | 2-3 ق غذاخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس سالسا مکزیکی:
- برای تهیه سالسا مکزیکی از نوع کلاسیک ابتدا باید دانههای گوجهفرنگیهای قرمز و رسیده را بگیرید.
- گوجهفرنگیها را خرد کنید.
- فلفل دلمهای سبز رنگ را نیز خرد کنید.
- حبههای سیر را ریز خرد کنید.
- پیازچهها را نیز خرد کنید.
- گشنیز تازه را خوب شسته و ساطوری کنید.
- فلفل جلاپینو یا هالوپینو را نیز خیلی ریز و یکدست خرد کنید.
- حالا همه مواد خردشده را باهم داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید ودر نهایت آبلیمو و نمک به آنها اضافه کنید.
- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس سالسا را داخل یخچال نگه دارید.
سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است. میتوانید این سس را در کنار انواع غذاهای مکزیکی و یا حتی با چیپس ذرت یا نان ترتیلا میل کنید. اگر طرفدار طعمهای مخصوص و متفاوت سسها هستید پیشنهاد میکنیم به لینک زیر بروید و با طرز تهیه انواع سسها آشنا شوید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
نکته:
- در صورت تمایل میتوانید مقداری فلفل قرمز نیز به ترکیب بالا اضافه کنید که در این صورت، تندی سس شما بسیار زیاد خواهد شد.
- اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، میتوانید از ترشی آن استفاده کنید.
- ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر، طعم قوی و بسیار خوبی دارد. سعی کنید مواد اولیه ذکر شده را تغییر ندهید و یا حذف نکنید.
امیدواریم از این دستور ساده و بکر نهایت استفاده را ببرید و یک سس سالسای خانگی تهیه کرده، از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
ترجمه و گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست