دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
در بستنی یخی از میوههای درجه یک استفاده نکنید
قبل از هر چیز باید بدانید بستنی یخی، نسل جدید یخ در بهشتهای قدیمی است. روش تهیه یخ در بهشت در آن زمان این بود که یخ جمعآوری شده از ارتفاعات را در سطلهای فلزی میریختند و با هم زدن آنها در حالی که اطرافشان را با نمک و یخ میپوشاندند، یخدربهشت آماده میشد و با افزودن طعمدهندههایی مانند آبلیمو و آب مربای آلبالو به مردم فروخته میشد...
البته برای تهیه بستنیهای یخی باید نکات ریزی را مورد توجه قرار داد که در ادامه به ۸ مورد از آنها اشاره میکنم:
۱ بهتر است تکههای میوهها یکدست باشند یعنی آنها را یا رنده یا در میکسر خوب له و از برشهای درشت و انداختن آنها در قالب خودداری کنید زیرا تکههای میوه ته ظرف جمع و عدم تعادل غلظت در قالب بستنی باعث میشود که بافتی نه چندان یکنواخت در بستنی ایجاد شود.
۲ حتما قالبهای بستنی را در بالاترین قسمت فریزر که دمای پایینتری دارد، قرار دهید زیرا به این ترتیب بستنی بافت محکمتری پیدا خواهد کرد.
۳ اگر خواستید به میوههای لهشده آب اضافه کنید، این آب بهتر است تصفیه شده و جوشیده و خنک شده باشد زیرا به این ترتیب بستنی طعم بهتری پیدا خواهد کرد.
۴ برای تهیه این بستنیها لازم نیست از میوههای درجه یک استفاده کنید بلکه میتوانید میوههای ریزتر، نرم شده و حتی لکدار را به صورت پوره در آورید. به طور مثال میتوانید دو کیوی له شده را رنده کنید و در قالب بریزید تا بستنی کیوی خوشمزهای درست شود.
۵ فراموش نکنید مخلوط آلبالو، توتفرنگی، پرتقال و میکس پرتقال قرمز و توتفرنگی طعمهای خوبی ایجاد میکند که توصیه میشود در فصل این میوهها، بستنی یخیشان را امتحان کنید.
۶ حتی میتوانید طعم دیگری از بستنیهای یخی که به صورت مخلوط میوه و ماست است را تهیه کنید به این ترتیب که ماست را با هلو، توتفرنگی و طالبی مخلوط کنید و برای آنکه طعم ماست از میان برود به آن کمی وانیل اضافه کنید به این ترتیب بستنیهایی بسیار مغذی را برای اعضای خانوادهتان تهیه خواهید کرد.
۷ در مورد بستنی یخی، هندوانه و آناناس که البته یکی از مخلوطهای منحصر به فرد است توصیه میشود که به غیر از افزودن آب آناناس، حلقههای آناناس را نیز در میکسر له و به این مخلوط اضافه کنید به این ترتیب بستنی بافتی بهتر پیدا خواهد کرد.
۸ فراموش نکنید با زیاد و کمکردن غلظت مخلوطها و زمان افزودن هریک از آنها در یک قالب واحد میتوانید بستنی سه رنگی را نیز تهیه کنید. به طور مثال، موز را با کمی شیر مخلوط و یکسوم قالب را با آن پر کنید و آن را برای ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید سپس مخلوط توتفرنگی و آب پرتقال را اضافه کنید و باز هم ۲۰ دقیقه زمان دهید. در مرحله آخر نیز کیوی، ماست و سیب را با هم مخلوط و به سایر محتویات اضافه کنید. به این ترتیب بستنی سه رنگی بهدست خواهد آمد.
سامان گلریز
مدرس آشپزی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست