سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

چیکن استروگانف


چیکن استروگانف

● مواد لازم :
▪ سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
▪ پیاز :۱ عدد
▪ قارچ :۲۵۰ گرم
▪ سیب زمینی یا چیپس :۲ عدد
▪ خامه : ۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )
▪ فلفل سبز دلمه: ۱ عدد
▪ کره : ۱۰۰ گرم
▪ نمک …

مواد لازم :

سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله

پیاز :

۱ عدد

قارچ :

۲۵۰ گرم

سیب زمینی یا چیپس :

۲ عدد

خامه :

۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )

فلفل سبز دلمه:

۱ عدد

کره :

۱۰۰ گرم

نمک و فلفل :

به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن :

به مقدار لازم

طرز تهیه :

فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه* را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم. سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود. میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۳۶.php