چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
چیکن استروگانف
مواد لازم :
سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
پیاز :
۱ عدد
قارچ :
۲۵۰ گرم
سیب زمینی یا چیپس :
۲ عدد
خامه :
۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )
فلفل سبز دلمه:
۱ عدد
کره :
۱۰۰ گرم
نمک و فلفل :
به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :
به مقدار لازم
طرز تهیه :
فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه* را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم. سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود. میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.
http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۳۶.php
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست