پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

بولونزه قلوه


بولونزه قلوه

دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت کبابی خورده می‌‌شود، اما روش‌های دیگری نیز برای پخت آنها وجود دارد که با ذائقه ایرانی سازگار است. این خوراک …

دل، جگر و قلوه یا به زبان آشپزها «اندرونه»، معمولا در ایران به صورت کبابی خورده می‌‌شود، اما روش‌های دیگری نیز برای پخت آنها وجود دارد که با ذائقه ایرانی سازگار است. این خوراک لذیذ را با پاستا، خامه، پوره سیب‌زمینی یا برنج سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

قلوه گوسفند:

۸ عدد

سیر:

یک حبه

پیاز:

۲ عدد

روغن مایع:

۴ قاشق غذاخوری

سرکه سفید:

۴ قاشق غذاخوری

کره:

۳۰ گرم

جعفری ساطوری:

۳ قاشق غذاخوری

آب‌گوشت:

یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه

قلوه را از وسط نصف کنید و پوست روی آن را بکنید، سپس آن را شسته و خشک کنید. هر نیمه قلوه را ۳ قسمت کرده و کنار بگذارید. پیازها را پوست بگیرید یکی را ساطوری و دیگری را خلالی کنید.

روغن را داغ کرده و پیاز خلالی را ۷ ‌قیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.

کره را در تابه داغ کرده و پیاز ساطوری را ۴ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، پیاز خلالی را همراه قلوه اضافه کرده و تفت دادن را ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید. سرکه، آب‌گوشت و جعفری ساطوری را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. غذا را روی شعله ملایم با در باز بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود. نمک و فلفل به اندازه لازم اضافه کنید. غذا حاضر است. حالا آن را با سلیقه سرو کنید.

نکته تکمیلی

۱- اگر قلوه را زیاد حرارت دهید خشک و سفت می‌شود.

۲- این غذا را می‌توانید با اضافه کردن دل و جگر، مفصل‌تر تهیه کنید.