یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

لپه برای بیماران قندی مفید است


لپه برای بیماران قندی مفید است

● آیا می دانستید که در طول تاریخ همواره یکی از غذاهای اصلی انسان، لپه بوده است؟
باستان شناسان هنگام حفاری در مناطق باستانی مصر، آسیا و روم به این امر پی برده اند. به گزارش «Eatwell» ، …

آیا می دانستید که در طول تاریخ همواره یکی از غذاهای اصلی انسان، لپه بوده است؟

باستان شناسان هنگام حفاری در مناطق باستانی مصر، آسیا و روم به این امر پی برده اند. به گزارش «Eatwell» ، اگر از بالا رفتن میزان کلسترول خون نگران هستید، لپه مصرف کنید! این گیاه که سرشار از فیبر قابل حل است، صفرای دارای کلسترول را از بدن خارج می کند و در درمان بیماری مانند سندروم روده ای موثر است.

یک پیمانه لپه پخته شده حدود ۶۵ درصد فیبر مورد نیاز روزانه فرد را تامین می کند. علاوه بر آن مقدار پروتئین، ۲ نوع ویتامین B و چندین ماده معدنی مهم بدن را نیز تامین می کند. لپه دارای ماده ای به نام «isoflavoness» است که در کاهش خطر سرطان سینه و پروستات موثر است. اگر از بیماری قند رنج می برید و یا این که سابقه آن را در خانواده دارید، لپه برای شما خیلی مفید است. لپه با ثابت نگه داشتن میزان قند خون به بدن ، انرژی می رساند. ضمن این که با کاهش رسوب مواد در رگ های خونی در حفظ سلامت قلب نیز نقش دارد.