شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
هویج پلو با گوشت
برنج : ۱۰۰۰ گرم
گوشت بره : ۱۵۰۰ گرم
هویج : ۱۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست میکنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم، که به شکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت بره را میپزیم استخوانهای آن را میگیریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن مخلوط میکنیم و برنج را آبکش مینمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای پلو میگذاریم پلو را مطابق دستور دم میکنیم و مثل شیرین پلو در دیس میکشیم و روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزئین کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم. ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران نماز جمعه دولت چهاردهم دولت پزشکیان محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری انتخابات رئیس جمهور ظریف مجلس شورای اسلامی
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی اربعین زلزله عزاداری پلیس وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پشه آئدس
مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو دلار
سینما کربلا امام حسین اوشین تلویزیون سینمای ایران خسرو شکیبایی امام حسین (ع) فیلم بازیگر
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن اسرائیل رژیم صهیونیستی تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان علیرضا بیرانوند
اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ویندوز ناسا کامپیوتر اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور موبایل سرعت اینترنت فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی سرطان کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی