یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی گردویی پفكی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ:
۳ عدد
وانیل:
نصف قاشق چایخوری
شكر چرخ شده:
سه چهارم لیوان
گردو یا مغز آجیل خرد شده:
۲ لیوان
طرز تهیه:
سفیدههای تخم مرغ را در یك كاسه بزرگ باهمزن برقی آن قدر بزنید كه تبدیل به كف سفیدرنگ و نرمی شود وانیل و شكر را اضافه كنید و یكدقیقه دیگر هم بزنید مغز آجیل را ریخته و با قاشقبه آرامی فقط مخلوط كنید. با قاشق چایخوری ازمخلوط بردارید و در سینی فری كه ته آن را كاغذروغنی گذاشتهاید بریزید بین شیرینیها بایدفاصله باشد.
شیرینی را در فر با درجه متوسط بگذارید و حدودسه دقیقه صبر كنید سپس فر را خاموش كنید وبگذارید یك ساعت در فر بماند برای جدا كردنشیرینیها از یك قاشق نوك تیز استفاده كنید وآنها را در ظرف دربستهای كه هوا به ان نرسدنگهداری كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست