دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سس سیر


سس سیر

● مواد لازم
▪ سه عدد سیر درشت
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ نصف فنجان خامه ترش
▪ یک چهارم فنجان سس مایونز
▪ یک عدد پیاز
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
▪ سه …

مواد لازم

سه عدد سیر درشت

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف فنجان خامه ترش

یک چهارم فنجان سس مایونز

یک عدد پیاز

یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز

نصف قاشق چایخوری نمک

سه چهارم قاشق چایخوری فلفل

مقداری ادویه میخک

طرز تهیه

ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. برای درست کردن این سس لازم است سیرها را پوست کنده و در ادویه میخک قرار دهید. پس از آن سیرها را به روغن زیتون آغشته کرده و در فویل بپیچید. فویل را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید و پس از پختن سیرها را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. سپس سیر را کوبیده و به آن خامه ترش، سس مایونز، پیاز رنده‌شده، سرکه، نمک و فلفل را افزوده و برای مدت دو تا چهارساعت درون یخچال بگذارید. سیب‌زمینی‌های تنوری را در کنار این سس در وعده عصرانه میل کنید.