جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
شیرینی پسته ای
مواد لازم برای ۱۸ عدد شیرینی:
- مغز پسته تفت داده شده - سه چهارم پیمانه
- شکر - نصف پیمانه به اضافه ۲ قاشق مرباخوری برای روی شیرینی
- نمک- نصف قاشق مرباخوری
- آرد - یک لیوان
- کره سرد - ۱۱۵ گرم
- پوست لیموترش - یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی سیم دار فر را در قسمت وسط قرار دهید. قالب را کمی چرب کنید. نصف پیمانه پسته، نصف پیمانه شکر و نمک را در غذاساز پودر کنید. در این مرحله آرد را اضافه و دوباره آسیاب کنید . کره و پوست لیمو را نیز اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. بقیه پسته های کامل را به خمیر اضافه و دوباره در غذاساز مخلوط کنید تا به صورت نیمه خرد شده در آید. خمیر را با ته لیوان یا فنجان روی قالب پهن کنید و سپس با استفاده از چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کنید. بقیه شکر را روی خمیر بپاشید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا این که کمی طلایی و خشک شود، بپزید. شیرینی ها را روی تخته پهن کنید و در حالی که داغ است با استفاده از چاقو برش بزنید .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی