جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی پسته ای


شیرینی پسته ای

▪ مواد لازم برای ۱۸ عدد شیرینی:
- مغز پسته تفت داده شده - سه چهارم پیمانه
- شکر - نصف پیمانه به اضافه ۲ قاشق مرباخوری برای روی شیرینی
- نمک- نصف قاشق مرباخوری
- آرد - یک لیوان
- کره سرد - ۱۱۵ …

مواد لازم برای ۱۸ عدد شیرینی:

- مغز پسته تفت داده شده - سه چهارم پیمانه

- شکر - نصف پیمانه به اضافه ۲ قاشق مرباخوری برای روی شیرینی

- نمک- نصف قاشق مرباخوری

- آرد - یک لیوان

- کره سرد - ۱۱۵ گرم

- پوست لیموترش - یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی سیم دار فر را در قسمت وسط قرار دهید. قالب را کمی چرب کنید. نصف پیمانه پسته، نصف پیمانه شکر و نمک را در غذاساز پودر کنید. در این مرحله آرد را اضافه و دوباره آسیاب کنید . کره و پوست لیمو را نیز اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. بقیه پسته های کامل را به خمیر اضافه و دوباره در غذاساز مخلوط کنید تا به صورت نیمه خرد شده در آید. خمیر را با ته لیوان یا فنجان روی قالب پهن کنید و سپس با استفاده از چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کنید. بقیه شکر را روی خمیر بپاشید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا این که کمی طلایی و خشک شود، بپزید. شیرینی ها را روی تخته پهن کنید و در حالی که داغ است با استفاده از چاقو برش بزنید .