چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
شیرینی پسته ای
مواد لازم برای ۱۸ عدد شیرینی:
- مغز پسته تفت داده شده - سه چهارم پیمانه
- شکر - نصف پیمانه به اضافه ۲ قاشق مرباخوری برای روی شیرینی
- نمک- نصف قاشق مرباخوری
- آرد - یک لیوان
- کره سرد - ۱۱۵ گرم
- پوست لیموترش - یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی سیم دار فر را در قسمت وسط قرار دهید. قالب را کمی چرب کنید. نصف پیمانه پسته، نصف پیمانه شکر و نمک را در غذاساز پودر کنید. در این مرحله آرد را اضافه و دوباره آسیاب کنید . کره و پوست لیمو را نیز اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. بقیه پسته های کامل را به خمیر اضافه و دوباره در غذاساز مخلوط کنید تا به صورت نیمه خرد شده در آید. خمیر را با ته لیوان یا فنجان روی قالب پهن کنید و سپس با استفاده از چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کنید. بقیه شکر را روی خمیر بپاشید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا این که کمی طلایی و خشک شود، بپزید. شیرینی ها را روی تخته پهن کنید و در حالی که داغ است با استفاده از چاقو برش بزنید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست