دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
کباب سیسیلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته
پیازچه: ۴ عدد
پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - گوشت و مرغ را به شکل چهارگوشهای ۳ در ۳ سانتیمتری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.
۲ - زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکههای گوشت و مرغ را با استیککوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.
۳ - سیخها را روی منقل کباب کنید. چون تکههای گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر میپزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.
نکات:
۱ - مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.
۲ - گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
۳ - اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدستتر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب