دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کباب سیسیلی


کباب سیسیلی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته
پیازچه: ۴ عدد
پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون …

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم

راسته گوساله: ۳۰۰ گرم

زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته

پیازچه: ۴ عدد

پاپریکا: یک قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون بکر: یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - گوشت و مرغ را به شکل چهارگوش‌های ۳ در ۳ سانتی‌متری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.

۲ - زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکه‌های گوشت و مرغ را با استیک‌کوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.

۳ - سیخ‌ها را روی منقل کباب کنید. چون تکه‌های گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر می‌پزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.

نکات:

۱ - مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.

۲ - گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.

۳ - اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدست‌تر است.