چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کباب سیسیلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته
پیازچه: ۴ عدد
پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - گوشت و مرغ را به شکل چهارگوشهای ۳ در ۳ سانتیمتری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.
۲ - زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکههای گوشت و مرغ را با استیککوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.
۳ - سیخها را روی منقل کباب کنید. چون تکههای گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر میپزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.
نکات:
۱ - مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.
۲ - گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
۳ - اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدستتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست