جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش ماش


آش ماش

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
▪ ماش: یک لیوان
▪ سبزی آش: یک کیلو
▪ برنج: یک فنجان
▪ پیاز سرخ شده: یک فنجان
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
▪ شلغم ریز: یک کیلو
▪ نعناع …

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده:

۲۰۰ گرم

ماش:

یک لیوان

سبزی آش:

یک کیلو

برنج:

یک فنجان

پیاز سرخ شده:

یک فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه:

به مقدار کافی

شلغم ریز:

یک کیلو

نعناع داغ:

نصف فنجان

پیاز کوچک:

نیم کیلو

طرز تهیه:

با مخلوط نصف سبزی خرد شده و گوشت چرخ کرده کوفته ریزه درست می کنیم، ماش را با ۴ تا ۵ لیوان آب می پزیم و مرتب آن را هم می زنیم تا پوست ماش جدا شود، با کف گیر پوست ماش را برداشته و دوباره در قابلمه آب سرد می ریزیم تا تمام پوست ماش جدا شود، برنج را با پیاز سرخ کرده و زردچوبه به ماش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج بپزد.برنج که پخته شد سبزی را در آش ریخته و شلغم و پیازها را به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد آن را در ظرف کشیده و روی آش را با نعناع تزئین می کنیم.