پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

آش تمبر هندی


آش تمبر هندی

● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان نیم کیلو
▪ برنج یک ونیم لیوان
▪ عدس سه چهارم لیوان
▪ پیاز درشت دوعدد
▪ تمبر هندی ۳۰۰ گرم
▪ نعنا خشک دو قاشق غذا خوری
▪ نمک به میزان لازم
▪ روغن به میزان …

مواد لازم:

گوشت با استخوان نیم کیلو

برنج یک ونیم لیوان

عدس سه چهارم لیوان

پیاز درشت دوعدد

تمبر هندی ۳۰۰ گرم

نعنا خشک دو قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

دو لیوان آب جوش را با تمبرهندی مخلوط کنید و کناری بگذارید تا حدود یک ساعت خیس بخورد و بعد آن را صاف کنید. در ظرفی دیگر، گوشت را با مقداری آب، زردچوبه و یک عدد پیاز بپزید. سپس استخوان های آن را جدا کرده و گوشت را ریش ریش کنید. برنج را به آب گوشت اضافه کرده و بپزید. حالا عدس و گوشت را اضافه کرده و وقتی عدس کاملا پخت محلول تمبر هندی را اضافه کرده و آب غذا را اندازه کنید. با هم زدن آش می توانید لعاب برنج را درآورده و آش را غلیظ تر کنید. در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را به آش اضافه کنید و نمک آن را تنظیم کنید..