جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
چیزکیک توتفرنگی
مواد لازم:
بیسکویت پودرشده: ۲۰۰ گرم
کره ذوبشده: ۱۰۰ گر
پنیرخامهای: ۳۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
آبلیموترش تازه: یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
پودرژلاتین: یک قاشق سوپخوری سرپر
آب سرد: یکسوم پیمانه
پوره توتفرنگی: یک پیمانه
توتفرنگی خردشده در صورت دلخواه: یکدوم پیمانه
توتفرنگی اسلایسشده برای تزیین
مواد رویه:
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپخوری
آب پوره توتفرنگی: یکدوم تا یکسوم پیمانه
پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
برای تهیه مواد رویه، همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید (برای بهتر حلشدن نشاسته ذرت بهتر است آن را در یک قاشق آب سرد حل کرده سپس به پوره اضافه کنید). روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنکشدن از آن برای روی چیزکیک استفاده کنید.
خود کیک
۱- بیسکویت پورهشده را با کره که به روش بنماری (روی بخارآب) ذوب کردهاید و خنک شده، مخلوط کنید. آن را در قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری ریخته فشرده کنید به شکلی که کمی از جداره قالب را نیز بپوشاند. سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. اطراف قالب را اسلایسهای توتفرنگی بچینید.
۲- پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی به خودش بگیرد و بعد روی بخارآب بگذارید تا محلول صاف و شفافی بهدست آید.
۳- خامه شیرین شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و دریخچال قراردهید.
۴- پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آبلیموترش را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
۵- خامه شیرینشده و فرمگرفته را به مواد پنیری اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی با یکدیگر مخلوط کنید.
۶- محلول ژلاتین خنکشده را با پوره توتفرنگی مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. درصورت دلخواه از توتفرنگی خرد شده هم میتوانید برای افزودن به مواد پنیری استفاده کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی لایه بیسکویتی درون قالب ریخته، سطح آن را صاف کرده و در یخچال قرار دهید.
۷- بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت، اسلایسهای توتفرنگی را به سلیقه خود درسطح چیزکیک بچینید. از سس آماده و خنک شده روی آن بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا همه جای آن را بپوشاند، مجددا به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. درنهایت آن را از قالب جدا کرده در ظرف مناسب بگذارید و با خامه فرم گرفته، توتفرنگی و برگ تازه نعناع تزیین کنید.
نکته
۱- توصیه میشود در تهیه چیزکیک حتما از قالبهای کمربندی استفاده شود.
۲- پنیرخامهای چیزکیک را نباید زیاد با دورتند همزن زد، زیرا حفرههای درشت داخل آن ایجاد میشود.
این چیزکیک در این اندازه در کل ۴۶۵ گرم کربوهیدرات، ۴۵ گرم پروتئین، ۲۱۰ گرم چربی، ۴۰۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب