دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
چیزکیک توتفرنگی
مواد لازم:
بیسکویت پودرشده: ۲۰۰ گرم
کره ذوبشده: ۱۰۰ گر
پنیرخامهای: ۳۰۰ گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
آبلیموترش تازه: یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
پودرژلاتین: یک قاشق سوپخوری سرپر
آب سرد: یکسوم پیمانه
پوره توتفرنگی: یک پیمانه
توتفرنگی خردشده در صورت دلخواه: یکدوم پیمانه
توتفرنگی اسلایسشده برای تزیین
مواد رویه:
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپخوری
آب پوره توتفرنگی: یکدوم تا یکسوم پیمانه
پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
برای تهیه مواد رویه، همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید (برای بهتر حلشدن نشاسته ذرت بهتر است آن را در یک قاشق آب سرد حل کرده سپس به پوره اضافه کنید). روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنکشدن از آن برای روی چیزکیک استفاده کنید.
خود کیک
۱- بیسکویت پورهشده را با کره که به روش بنماری (روی بخارآب) ذوب کردهاید و خنک شده، مخلوط کنید. آن را در قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری ریخته فشرده کنید به شکلی که کمی از جداره قالب را نیز بپوشاند. سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. اطراف قالب را اسلایسهای توتفرنگی بچینید.
۲- پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی به خودش بگیرد و بعد روی بخارآب بگذارید تا محلول صاف و شفافی بهدست آید.
۳- خامه شیرین شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و دریخچال قراردهید.
۴- پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آبلیموترش را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
۵- خامه شیرینشده و فرمگرفته را به مواد پنیری اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی با یکدیگر مخلوط کنید.
۶- محلول ژلاتین خنکشده را با پوره توتفرنگی مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. درصورت دلخواه از توتفرنگی خرد شده هم میتوانید برای افزودن به مواد پنیری استفاده کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی لایه بیسکویتی درون قالب ریخته، سطح آن را صاف کرده و در یخچال قرار دهید.
۷- بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت، اسلایسهای توتفرنگی را به سلیقه خود درسطح چیزکیک بچینید. از سس آماده و خنک شده روی آن بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا همه جای آن را بپوشاند، مجددا به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. درنهایت آن را از قالب جدا کرده در ظرف مناسب بگذارید و با خامه فرم گرفته، توتفرنگی و برگ تازه نعناع تزیین کنید.
نکته
۱- توصیه میشود در تهیه چیزکیک حتما از قالبهای کمربندی استفاده شود.
۲- پنیرخامهای چیزکیک را نباید زیاد با دورتند همزن زد، زیرا حفرههای درشت داخل آن ایجاد میشود.
این چیزکیک در این اندازه در کل ۴۶۵ گرم کربوهیدرات، ۴۵ گرم پروتئین، ۲۱۰ گرم چربی، ۴۰۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست