چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

خورش بادمجان و مرغ


خورش بادمجان و مرغ

● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ بادمجان: ۶ عدد؛
▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛
▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛
▪ غوره: ۵۰ گرم؛
▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ زعفران: کمی؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ نمک: به میزان …

مواد لازم برای ۳ نفر:

بادمجان:

۶ عدد؛

مرغ:

یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛

پیاز:

۱ عدد بزرگ؛

غوره:

۵۰ گرم؛

رب:

۱ قاشق غذاخوری؛

زعفران:

کمی؛

روغن:

به میزان لازم؛

نمک:

به میزان لازم؛

زردچوبه:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.

نکته تغذیه ای:

خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.