شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا

شامی با سبزی


شامی با سبزی

● مواد لازم:
▪ گوشت مغزران بی استخوان نیم کیلو،
▪ سبزی (جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان) ۷۵۰گرم،
▪ تخم مرغ ۴-۳ عدد،
▪ پیاز متوسط ۲عدد ،
▪ ما ست ۱قاشق سوپخوری،
▪ جوش شیرین ۱ قاشق …

مواد لازم:

گوشت مغزران بی استخوان نیم کیلو،

سبزی (جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان) ۷۵۰گرم،

تخم مرغ ۴-۳ عدد،

پیاز متوسط ۲عدد ،

ما ست ۱قاشق سوپخوری،

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری، نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز و ۲ لیوان آب میپزیم. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.