دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش لوبیا سبزِ پُر گوشت


خورش لوبیا سبزِ پُر گوشت

هنوز هم سبزیجات تابستانی در سبزی‌فروشی‌ها به وفور پیدا می‌شود. لوبیا سبز هم از این سبزی‌هاست که معمولا با آن یا لوبیاپلو درست می‌کنند یا خوراک لوبیا. البته کوکوی آن هم رایج است ولی به احتمال زیاد خورش آن را تا به‌حال نخورده‌اید.

هنوز هم سبزیجات تابستانی در سبزی‌فروشی‌ها به وفور پیدا می‌شود. لوبیا سبز هم از این سبزی‌هاست که معمولا با آن یا لوبیاپلو درست می‌کنند یا خوراک لوبیا. البته کوکوی آن هم رایج است ولی به احتمال زیاد خورش آن را تا به‌حال نخورده‌اید. خورش لوبیاسبز یک خورش متفاوت و خوشمزه است؛ امتحانش کنید.

مواد لازم برای خورش

۵۰۰گرم لوبیا سبز

۵۰۰گرم گوشت گوسفندی

۱ عدد پیاز بزرگ

۲ حبه سیر

۲ ق‌س رب گوجه‌فرنگی

۲ ق‌س غوره

۲ عدد گوجه‌فرنگی

نمک، فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

روغن کمی

طرز تهیه:

۱. پیاز را پوست کنده بشویید، سپس خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را به شکل خورشی خرد کرده و به پیازداغ افزوده و خوب تفت دهید.

۲. لوبیاسبزها را هم پاک کرده و بشویید و به اندازه حدود پنج سانتی‌متر برش بزنید و بعد آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا همراه با گوشت سرخ شوند.

۳. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده، سپس به صورت نگینی خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.حبه‌های سیر را هم رنده کنید و به مواد بیفزایید.

۴. رب را هم به مواد افزوده و حدود سه لیوان آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد خورش یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. وقتی گوشت پخت، نمک، فلفل، زردچوبه و غوره را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا حدود نیم ساعت دیگر خورش بجوشد تا مزه‌دار شود. این خورش را با برنج سرو کنید.