سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
شما برای تزئین یک مرغ کامل نیاز به چه مقار ظروف دارید؟
ابتدا مرغ را به آبلیمو و روغن زیتون آغشته می کنیم، مقداری گشنیز ، جعفری ، گردوی آسیاب شده و زرشک را در ماهیتابه تفت می دهیم و داخل شکم مرغ را از این مواد پر می کنیم. مرغ را سرخ کرده ، فقط گردن مرغ را جدا می کنیم. (چون از نظر بهداشتی درست نیست) . دو طرف تره فرنگی را می زنیم، داخل آب سرد قرار می دهیم از گوجه فرنگی ، گل کلم سرخ شده ، هویج ، سبزی ، لبو (پخته شده) ، ترب سفید ، لوبیای سبز پخته شده چیپس و خلال سیب زمینی برای تزئین استفاده می کنیم.
هویج هایی را که به شکل دایره است برای پاهای مرغ استفاده می کنیم. با لبوهای خلال شده گردن و بال مرغ را تزئین می کنیم. داخل ظرفی سبزی و جعفری می ریزیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم و ظرف را تزئین می کنیم. از لوبیای سبز در قسمت بالای سر مرغ و روی سبزیجات استفاده می کنیم.
گوجه فرنگی را به صورت ۷ و ۸ برش می زنیم، به دو نیمه تقسیم می کنیم و برای تزئین استفاده می کنیم برنج را نیز تزئین کرده و در کنار ظرف مرغ قرار می دهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست