جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
نان نروژی
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: ۵عدد
کره: ۴۰گرم
خامه غلیظ: یک چهارم پیمانه
نمک: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آرد: ۱۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
سیب زمینی پوست کنده را آب پز کنید و بلافاصله پس از پخت پوره کنید.
پوره سیب زمینی داغ را با کره، خامه، نمک و شکر مخلوط کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد.
آرد را نیز به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر را به اندازه گردو تقسیم کنید و روی سطحی کمی پوشیده شده با آرد به ضخامت کمتر از نیم سانت باز کنید و روی تابه گرم و کمی چرب شده قرار دهید. پس از کمی طلایی شدن نان را برگردانید. نان را داغ سرو کنید.
اگر می خواهید نان را برای مدتی نگه دارید، آن را در حوله کمی مرطوب بپیچید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست