چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ایران قربانی تروریسم


ایران قربانی تروریسم

تاریخ سه دهه انقلاب اسلامی به کرات شاهد ترور های مسئولین سیاسی ، علما و دانشمندانی بوده است که در راستای خواسته های اسلام و مردم قدم برداشته اند و از این روست که می توان گفت، …

تاریخ سه دهه انقلاب اسلامی به کرات شاهد ترور های مسئولین سیاسی ، علما و دانشمندانی بوده است که در راستای خواسته های اسلام و مردم قدم برداشته اند و از این روست که می توان گفت، جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم است. گروه های مختلفی با پشتیبانی های مالی غرب علیه ایران اقدام به فعالیت های تروریستی می کنند که نتیجه آن به شهادت رسیدن چندین هزار نفر است.طبق گفته مسئولین تا سال ۸۵ آمار شهدای ترور در کشورمان ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر بود که این میزان هم اینک به ۱۷ هزار و ۱۵۹ نفر رسیده است.

و نکته جالب اینجاست که بخش عمده ای از گروه های تروریستی که علیه ایران فعالیت می کنند تحت حمایت غرب و علی الخصوص آمریکا قرار دارند.مثلا گروهک منافقین یکی از سازمان های تروریستی که تاکنون جنایات متعدد و غیر قابل قبولی را علیه ملت مظلوم ایران انجام داده است که حتی رسانه های غربی نیز در خصوص آن اتفاق نظر دارند.اما درحالی این روزنامه انگلیسی به جنایات گروهک منافقین اعتراف می کند که مقامات انگلیسی و غربی درحمایت از این گروهک تروریستی با هم به مسابقه پرداخته اند.غرب همواره به نوعی حامی گروهک تروریستی منافقین بوده است .به عنوان مثال در حالی که گروهک منافقین به سبب اقدامات خود علیه مسئولان و مردم ایران و همچنین حمایت آنها از صدام حسین دیکتاتور سابق و معدوم عراق و همدستی با وی در کشتار کردها، از سوی بسیاری از کشورها در اروپا و آمریکا به عنوان گروهی تروریستی تلقی می شود، اما دادگاه استیناف انگلیس سال ۲۰۰۸ در اقدامی غیرقابل توجیه و مغایر با قوانین بین المللی، با صدور حکمی نام این گروهک تروریستی را از فهرست گروههای تروریستی خود خارج کرد. این در حالی است که بریتانیا سال ۲۰۰۱ گروهک منافقین را به دلیل وابستگی به گروه های تروریستی در فهرست سازمانهای ممنوع شده قرار داده بود.

لندن، اولین پایتختهای اروپایی بود که منافقین را از فهرست تروریستی خود خارج کرد که پس از آن نیز این تلاشها به خروج نام منافقین از فهرست تروریستی اتحادیه اروپا انجامید.

نقطه ضعف بزرگ این قانون بی توجهی به فعالیتهای گذشته گروهک تروریستی منافقین است و این بی اعتنایی در قانون اخیر سبب شده گروه مذکور بتواند با فریبکاری و حمایت تعدادی از نمایندگان پارلمان انگلیس خود را از فهرست تروریستی این کشور خارج کند.با وجود آنکه گروهک منافقین بر اساس قوانین ملی بسیاری از کشورهای جهان در زمره گروه های تروریستی طبقه‌بندی شده است، اما هنوز دفاتر این گروه در بسیاری از کشورها از جمله انگلیس و فرانسه وجود دارد و مقامات این کشورها تاکنون برای برخورد با آنها اقدامی جدی نکرده اند.

گروهک تروریستی منافقین دارای شش شاخه است که یکی از آنها در مرکزی تجاری در لندن و پنج شاخه دیگر در اقامتگاههای شخصی در غرب و شمال غرب لندن قرار دارد، اما به گفته پلیس بریتانیا هنوز شخصی از این گروهها دستگیر نشده است.

لازم به ذکر است .منافقین به ظاهر عده ای از مبارزین علیه شاه بودند که با قیام ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) از زندانهای رژیم شاه آزاد شدند. آنها در اوایل دهه ۵۰ با اعلام مواضع تغییر ایدئولوژیک اسلام را رها کردند و مارکسیست آمریکایی شدند. این اولین ضربه آنها به مبارزات ملت مسلمان ایران بود. آنها پس از آزادی از زندان در اهداف و شعارهای نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) اخلال می‌کردند و بنای ناسازگاری با انقلاب اسلامی را گذاشتند. منافقین در فتنه بنی‌صدر شاخه نظامی لیبرالها علیه انقلاب اسلامی شدند و بیش از ۱۶ هزار نفر از مردم ایران را شهید کردند. آنها شهید مظلوم بهشتی سید الشهدای انقلاب اسلامی را به همراه ۷۲ تن از یاران با وفای امام خمینی (ره) در هفتم تیر سال ۶۰ به خاک و خون کشیدند. منافقین به فاصله کمی نخست وزیر و رئیس جمهور قانونی کشور را در یک حادثه تروریستی به شهادت رساندند. ... آنها در طول جنگ عملا برای استخبارات ارتش صدام جاسوسی می‌کردند و محل اصابت موشکهای صدام به شهرهای ایران را در اختیار واحد موشکی صدام قرار می‌دادند.

محمدرضا متانت