پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی میکادو


شیرینی میکادو

آرد را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنید. …

آرد را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید در آخرین مرحله ارده را اضافه کرده و مجدداً مواد را هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط گردد، یک ورق نان میکادو روی سطح کار قرار داده ۲/۱ از مواد را با پالت روی آن بمالید، لایه بعدی را روی آن قرار دهید و مجدداً از مواد فوق روی آن بمالید، لایه سوم را روی آن پرس کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس به شکل دلخواه برش داده و در ظرف بچینید.

نوع مقدار

آرد ۲۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

پودر قند ۱۵۰ گرم

پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری

اسانس ۲ تا ۳ قطره

بادام برشته و پودر شده ۱ پیمانه

ارده ۵ قاشق سوپ خوری

نان میکادو ۳ ورق