شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مایه ماست از چیست
![مایه ماست از چیست](/web/imgs/16/160/3xm5c1.jpeg)
معمای معروف ِ « مرغ اول بوده یا تخم مرغ » گویا قرار است در موارد دیگری هم تکرار بشود با این تفاوت که این بار ، داشته های خود را فراموش می کنیم و برای خود و فرزندان خود ، معمای جدیدی می سازیم .
البته معمای تقدّم و تاخّر مرغ وتخم مرغ ، چندان هم که ادعاء می کنند ، معمای لاینحلی نیست بلکه کافیست قضیه را از منظر تکامل تدریجی جانداران مورد بررسی قرار بدهیم و آنوقت متوجه خواهیم شد که نه مرغ اول بوده و نه تخم مرغ ، بلکه همه اینها ، محصول تکامل تدریجی و انتخاب طبیعی هستند ، به این معنا که بعضی از جانداران ، بواسطه ساختار فیزیولوژیکی خودشان و نیز بخاطر شرایط محیطی ، مجبور بودند که نوزادان خود را بسیار نارس و در حد ّ تخمک بدنیا بیاورند و لذا در میان آنها ، تنها جاندارانی توانستند به تولید مثل و بقاء خود ادامه بدهند که تخمک های خود را به همراه مواد غذایی و در داخل پوسته و یا کیسه ای مناسب به دنیا بیاورند تا در محیط خارج از رحم مادر ، به رشد و تکامل خود ادامه بدهند که امروزه ما آنها را با عنوان تخم گذاران می شناسیم بنابراین ما متوجه می شویم که معمای مربوط به تقدم و تاخر مرغ و تخم مرغ ، آنطور که ادعاء می کنند ، معمای لاینحلی نیست و اما اگر این معما لاینحل باقی می ماند ، چندان ضرری نمی کردیم چون حل این معما برای ما بیشتر ارزش علمی دارد تا حیاتی ، ولی اگر نتوانیم معمای « اول ماست بوده یا مایه ماست » را حل بکنیم و اگر برای ما معلوم نشود که مایه طبیعی ماست و پنیر از چی بوده است ؟ آنوقت ممکن است مدعیان تمدن ، با تکثیر باکتری های دستکاری شده و معرفی آن به عنوان مایه ماست و پنیر ، دو تا از منابع اصلی غذایی ما را با عناوین فریبنده ای مانند اصلاح ژنتیکی ، فاسد کنند و به این ترتیب سلامتی و حیات ما را در بلند مدت به خطر بیاندازند که ضرر و زیان آن ، جبران ناپذیر خواهد بود .
و لذا در حال حاضر وظیفه ما این است که نگذاریم دستاوردهای ارزشمند نیاکان مان در میان هیاهوی مدعیان تمدن به فراموشی سپرده شود .
ما لازم است همواره به این اصل اساسی توجه داشته باشیم که آدمی را خدا آفریده است و تنها خداوند می تواند غذای مورد نیاز او را بیافریند چون ساختار جسمی آدمی بسیار پیچیده است و دیگران نمی توانند با ترکیب چند ماده شیمیایی ، برای او غذا درست کنند ولی متاسفانه کارهای می کنند که بسیار نگران کننده است مثلا ً :
۱ نمک طعام را از معادن آن استخراج می کنند و با عمل تصفیه کردن ، املاح مفید آنرا دور می ریزند و کلرید سدیم باقی مانده را به عنوان نمک واقعی عرضه می نمایند و معلوم است که مصرف آن هم باعث افزایش فشار خون می شود و آنوقت می گویند : نمک نخورید که سم سفید است !! بله این نمک شما سم سفید است .
۲ ماده ای شیرین و اساسا ً غیر خوراکی را قند نامیدند و آنوقت قند خرما ، قند کشمش و قند عسل و دیگر قندهای طبیعی به فراموشی سپرده شد .
۳ می گویند ، گوشت قرمز ، روغن حیوانی و روغن دنبه گوسفند نخورید که چربی تان بالا می رود و آنوقت روغن های نباتی و آفتابگردان را برای ما توصیه می کنند ولی اگر این روغن ها واقعا ً از تخم آفتابگردان هستند پس چرا هر یک کیلو روغن ِ آفتابگردان از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است .
۴- ظروف مسی ، برنجی و چدنی را از ما گرفتند و به جای آنها ظروف آلومینیومی به ما تحویل دادند و گفتند : این ظروف ، هم سبک و ارزان هستند و هم نیازی به قلع کاری ندارند ، در صورتی که امروزه مشخص شده است که استفاده از ظرف آلومینیومی باعث کم خونی و آلزایمر و دهها بیماری دیگر می شوند .
۵ با استفاده از هورمونهای رشد ، و در مدت ۴۵ روز ، مرغ پرورش می دهند و بعد مصرف آن را به بیمارانی قلبی و عروقی توصیه می نمایند !!
۶- از بوته ای به نام چای ، برای ما نوشیدنی درست کردند و گفتند : ضد سرطان و نشاط آور است و فواید زیادی برای آن تراشیدند در حالی که تمامی چرندگان و پرندگان و حتی آفات نباتی هم از برگ چای دوری می کنند و متاسفانه با رواج این نوع چایی ، دیگر از چای های مفیدی مانند : بادرنجبویه ، کاکوتی ، پونه ، دارچین ، به لیمو ، آویشن ، گزنه ، گلپر ، زیرفون ، نعناع ، زنجبیل ، چلتوک برنج ، میوه گل نسترن ، بابونه ، اکلیل کوهی ، مرزنجوش ، استخودوس، فلوس ، بهار نارنج ، برگ درخت به و چای های دیگری که فواید زیادی برای آنها برشمرده اند ، در سطح عمومی جامعه چندان خبری نیست .
۷ مواد خوراکی ما را به مواد نگه دارنده آلوده می کنند تا میکروبها و باکتریها از آنها دوری نمایند و بعد ، همان مواد غذایی آلوده را به خورد ِ ما می دهند .
۸ با روغن های به اصطلاح نباتی ، سن سکته های مغزی و قلبی را به زیر ۲۵ سال رسانده اند و مرض قند را توسعه داده اند و آنوقت می گویند روغن حیوانی دارای کلسترول مضر است ! پس چگونه است ، آنهایی که روغن حیوانی می خوردند ۱۳۰ سال عمر مفید می کردند ولی در میان کسانی که روغن نباتی می خورند حتی صد ساله هم پیدا نمی شود ؟!
۹ سبوس ِ برج و گندم را خوراک دام می کنند و نشاسته باقی مانده را به ما مصرف می کنیم در صورتی اگر همین گندم بدون سبوس را خوراک ِ موشهای آزمایشگاهی بکنند ، در عرض چند هفته ، موشها را می کشد .
۱۰ با استفاده از طعم دهنده های شیمیایی ، و با خوراکی های غیر خوراکی مانند چیپس و پفک وپیتزا و در راس همه آنها ، با روغن های نباتی ، آنچنان مزاج بچه های ما را تغییر داده اند که آنها از گوشت گوسفند و روغن حیوانی دوری می کنند .
۱۱ ساختار ژنتیکی گیاهان و جانوران را با اشعه ایکس و لیزر و پرتوهای رادیواکتیو ، تغییر می دهند و می خواهند از وجود آنها ، ما را تغذیه کنند یعنی در کنار خوراکی های شیمیایی ، باید خوراکی های فیزیکی هم مصرف بکنیم .
روشن است که با این غذاهای غیر طبیعی ، ( غذاهای فیزیکی و شیمیایی ) دیر یا زود مقاومت بدن ما ، شکسته خواهد و ساختار ژنتیکی سلولهای بدن ما تغییر خواهد یافت تا بلکه بتواند خود را با این غذاهای کارخانه ای و آزمایشگاهی ، تطبیق بدهد و افزایش سرطانهای مختلف هم نشان می دهد که این تغییر اساسی در بانک ژنتیکی انسانها در حال وقوع است و این تغییرات پس از تثبیت ، به نسلهای آینده منتقل خواهد شد و آنوقت معلوم نیست که فرزندان ما چگونه موجوداتی خواهند شد !؟ پناه بر خدا .
۱۲ در این آشفته بازار دنیا ، عده ای هم مشغول تخریب احساسات و عواطف ما هستند و دستاوردهای هنری و فرهنگی ِ سازگار با فطرت ما را از بین می برند و دستاوردهای خام و ناشیانه خودشان را جایگزین می سازند مثلا ً با تبلیغات وسیع رسانه ای ، موسیقی های علمی ، هنرمندانه ، عاشقانه ، عارفانه ، پر محتوا و پر معنی ما را سنتی ، غیر علمی ، عوامانه ، قدیمی و کهنه معرفی می کنند و با این حرفهای خلاف واقع ، ته دل ما را خالی می کنند و توی ذوق ِ ما و بچه های ما می زنند و آنوقت موسیقی های بی خاصیت ، غیر علمی ، غیر هنری و در واقع جار و جنجالهای گوش خراش و دیوانه کننده خودشان را به عنوان موسیقی علمی و جدید معرفی می کنند و متاسفانه توانسته اند در سایه غفلت ما و به مدد رسانه های گسترده ای که در اختیار دارند ، گوش و ذهن جوانهای ما را به این هیاهوی جنون آور عادت بدهند و حس زیبایی شناسی آنها را تخریب نمایند .
۱۳ - زندگی ما را به گونه ای ماشینی کرده اند که ما به ناچار از طبیعت فاصله گرفته ایم و در نتیجه خیلی از ما ، دچار افسردگیهای خفیف و شدید شده ایم و نشانه های آن هم در سطح جامعه کاملا ً مشهود است مثلا ً اگر به گلهای مصنوعی که در خانه هایمان است توجهی بکنیم می بینیم که رنگ آنها اکثرا ً کدر ، چرکین و یکنواخت هستند و برای رنگ آمیزی خانه هایمان از رنگ های استفاده می کنیم که وضوح و شفافیت کافی ندارند و کم رنگ هستند و سعی می کنیم رنگهای در و دیوار خانه هایمان ، یکنواخت و یک دست باشند و اگر کسانی برخلاف این شیوه عمل بکنند ، می گوییم : چقدر روستایی فکر می کنند ! در صورتی که تحقیقات میدانی نشان می دهند که شادترین قشر جامعه ما ، مردم عشایر هستند و از افسردگی در میان آنها تقریبا ً خبری نیست .
۱۴ - با تکثیر چند باکتری که از سرمنشاء آنها بی خبریم و نمی دانیم که دستکاری ژنتیکی شده اند یا نه ، برای ما مایه ماست درست می کنند و در سطح دنیا به فروش می رسانند در صورتی که اگر ما بدانیم که مایه طبیعی ماست از چیست دیگر نیازی نخواهیم داست که از این محصولات مشکوک و آزمایشگاهی استفاده بکنیم و لذا بنده برای حل این مسئله از والده خود سوال نمودم که شما در قدیم چگونه مایه ماست تهیه می کردید و ایشان فرمودند که مایه ماست را از آب باران ( باران نیسان ) می گرفتیم یعنی آب باران را بلافاصله پس از جمع آوری ، به عنوان مایه ماست در داخل شیر می ریختیم و آب ِباران ، نباید زیاد بماند چون خاصیت خود را از دست می دهد ، در ضمن از باران فصل تابستان و پاییز هم می توان به عنوان مایه ماست استفاده کرد و ما آن را آزموده ایم و مایه پنیر را هم به این صورت درست می کردیم که ابتدا شیردان گاو ( در زبان محلی گورساخ می گویند ) را خشک کرده و نگه می داشتیم و در موقع لزوم از آن استفاده می کردیم ، به این صورت که ابتدا گندم را در آب ریخته و اندکی می جوشاندیم و پس از سرد شدن ، شیردان گاو را در آن می انداختیم و بعد اندکی نمک و مغز گردوی خرد شده به آن اضافه می کردیم و به این ترتیب مایه پنیر درست می شد .
اضافه می کنم که اخیرا ً شخصی به نام محمود جهان تیغ به ابتکار خودش ، از آب زمزم به عنوان مایه ماست استفاده کرده بود و به نتیجه مثبتی هم رسیده بود که این مسئله بسیار قابل توجه و بررسی است .
در ضمن می گویند که از شیره درخت انجیر ، یعنی از شیره ای که موقع چیدن میوه انجیر ، از ته آن ترشح می شود نیز می توان به عنوان مایه ماست استفاده کرد و همچنین آنطور که عنوان می نمایند از گیاهی به نام ثعلب که در استان کردستان به همین نام شناخته می شود نیز می توان به عنوان مایه ماست استفاده کرد .
همت کمیلی
![](/imgs/no-img-200.png)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست