سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
مافین موز و گردو
مواد لازم:
نمک؛ نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر؛ ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ؛ ۱ عدد
موز؛ ۵۴۰ گرم
آرد؛ ۱ لیوان
مغز گردوی خرد شده؛ یک چهارم لیوان
روغن مایع؛ یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما؛ یک چهارم لیوان
طرز تهیه
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن میزنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم میزنیم. موزهای له شده را میافزاییم و باز هم با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و با هم الک میکنیم و به مواد میافزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط میکنیم.
داخل هر یک از قالبهای مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالبها میریزیم. مافینها را در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد برای مدت ۳۵ـ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی نیچروان بارزانی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
سریال افعی تهران سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات