شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
اكستازی و اثرات آن
هیچ پادزهری برای مقابله با اكستازی وجود ندارد. جهت درمان معتادین به این ماده به روان درمانی و كار سخت گروه درمانی نیاز است این روزها جوانان را خطری تهدید می كند كه خطرناكتر از هر افیونی است. جوانانی كه در نزدیكی من و تو، زندگی می كنند، در محفل های شبانه جمع می شوند و با موزیك تند غربی تا صبح به پایكوبی می پردازند، تا همه چیز و همه كس و حتی خود را فراموش كنند.
آنها دست افشانی و پایكوبی می كنند و شاد و خندانند بدون آن كه بدانند چه به روز خود می آورند، آنها بی خیال زندگی شده اند و به خاطر فرار از مشكلات، سختی ها و تنهایی به جمع دوستان و ماده مخدری با عنوان گول زننده قرص شادی رو آورده اند.
این ماده محرك زا، اكستازی یا MDMA نام دارد كه در فرهنگ لغت به شادی عمیق معنا شده است. اما برخلاف عنوانش بعد از چندین بار مصرف منجر به افسردگی و كاهش هیجانات لذت بخش می شود.مصرف حتی یكبار آن اثرات تخریبی شدیدی روی مغز گذاشته و سیستم عصبی را تخریب مِی كند.
با توجه به عوارض و اثرات سوء اجتماعی این ماده لازم است عموم مردم، والدین و خصوصاً مددكاران اجتماعی نیروی انتظامی با علائم و اثرات این ماده آشنایی داشته باشند.
فاطمه رشیدكرشان / سیده زهرا میراسماعیلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست