سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا
نودال با مرغ و هویج
مواد لازم:
نودال: ۲۰۰ گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۲عدد
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
هویج های باریک و ریز شده: ۲پیمانه
عسل: نصف پیمانه
سرکه: یک چهارم پیمانه
آویشن خشک: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
نودال ها را طبق دستور درج شده روی بسته بپزید و آب کش کنید.
در ماهیتابه ای، روغن را داغ کنید، سپس گوشت مرغ، پیاز و هویج ها را اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوشت مرغ قهوه ای رنگ شود.
عسل، سرکه و آویشن را به مواد اضافه کنید و روی مواد را بپوشانید تا آرام بپزد و سبزی ها و گوشت مرغ پخته شود.
سبزی را با نودال سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست