سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

نودال با مرغ و هویج


نودال با مرغ و هویج

نودال ها را طبق دستور درج شده روی بسته بپزید و آب کش کنید.

مواد لازم:

نودال: ۲۰۰ گرم

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۲عدد

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

هویج های باریک و ریز شده: ۲پیمانه

عسل: نصف پیمانه

سرکه: یک چهارم پیمانه

آویشن خشک: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

نودال ها را طبق دستور درج شده روی بسته بپزید و آب کش کنید.

در ماهیتابه ای، روغن را داغ کنید، سپس گوشت مرغ، پیاز و هویج ها را اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوشت مرغ قهوه ای رنگ شود.

عسل، سرکه و آویشن را به مواد اضافه کنید و روی مواد را بپوشانید تا آرام بپزد و سبزی ها و گوشت مرغ پخته شود.

سبزی را با نودال سرو کنید.