شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سبزیجات سرخ شده با سس آووکادو


سالاد سبزیجات سرخ شده با سس آووکادو

در این مطلب، یک سالاد گرم برایتان انتخاب کرده ایم که مملو از کدو حلوایی و سس آووکادوست. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

در این مطلب، یک سالاد گرم برایتان انتخاب کرده ایم که مملو از کدو حلوایی و سس آووکادوست. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۴۵۰ گرم کدو حلوائی

۴۵۰ گرم کلم بروکسل

۲ قاشق چایخوری آویشن

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱۱۵ گرم مخلوط سبزیجات سبز

برای سس آووکادو:

۱ عدد آووکادو

یک حبه سیر

آب ۱ عدد لیمو ترش

یک چهارم پیمانه روغن زیتون

نصف قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، کلم بروکسل، آووکادو، فلفل دلمه ای، آویشن، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. آنها را درون سینی فر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند.

4. برای تهیه سس، همه مواد را درون غذاساز ریخته و هم بزنید تا یکدست و خامه ای شوند.

5. برای تهیه سالاد، درون ظرف موردنظر یک مشت سبزیجات سبز ریخته، روی آنها سبزیجات سرخ شده را قرار دهید. در آخر هم با قاشق سس آوکادو را اضافه کنید.