دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
حلقه های پیاز و لوبیا
مواد لازم:
دوغ:
نصف پیمانه
خرده نان:
نصف پیمانه
پیاز:
یک عدد
قارچ:
۲۲۴ گرم
آویشن خشک:
نصف قاشق مرباخوری
آرد:
یک چهارم پیمانه
شیر:
۳ پیمانه
لوبیا سبز آب پز شده:
۴۰۰گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دوغ را در کاسه گود بریزید و خرده نان ها را نیز در کاسه دیگری قرار دهید. پیازها را برش بزنید و حلقه ها را از هم جدا کنید. حلقه ها را ابتدا در دوغ و سپس خرده نان بغلتانید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغن قرار دهید، کمی روغن روی هرکدام بپاشید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه بپزد تا حلقه های پیاز نرم و طلایی شود. قارچ خرد شده را در ماهیتابه که کمی چرب شده تفت دهید تا آب قارچ ها کم شود. سپس نمک و آویشن و آرد به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. سپس لوبیا سبز را به مواد اضافه کنید. مواد را در ظرف مناسب بریزید، حلقه های پیاز را روی مواد قرار دهید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا کم کم به جوش بیاید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب