دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

حلقه های پیاز و لوبیا


حلقه های پیاز و لوبیا

● مواد لازم:
▪ دوغ: نصف پیمانه
▪ خرده نان: نصف پیمانه
▪ پیاز: یک عدد
▪ قارچ: ۲۲۴ گرم
▪ آویشن خشک: نصف قاشق مرباخوری
▪ آرد: یک چهارم پیمانه
▪ شیر: ۳ پیمانه
▪ لوبیا سبز آب پز شده: ۴۰۰گرم

● …

مواد لازم:

دوغ:

نصف پیمانه

خرده نان:

نصف پیمانه

پیاز:

یک عدد

قارچ:

۲۲۴ گرم

آویشن خشک:

نصف قاشق مرباخوری

آرد:

یک چهارم پیمانه

شیر:

۳ پیمانه

لوبیا سبز آب پز شده:

۴۰۰گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دوغ را در کاسه گود بریزید و خرده نان ها را نیز در کاسه دیگری قرار دهید. پیازها را برش بزنید و حلقه ها را از هم جدا کنید. حلقه ها را ابتدا در دوغ و سپس خرده نان بغلتانید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغن قرار دهید، کمی روغن روی هرکدام بپاشید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه بپزد تا حلقه های پیاز نرم و طلایی شود. قارچ خرد شده را در ماهیتابه که کمی چرب شده تفت دهید تا آب قارچ ها کم شود. سپس نمک و آویشن و آرد به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. سپس لوبیا سبز را به مواد اضافه کنید. مواد را در ظرف مناسب بریزید، حلقه های پیاز را روی مواد قرار دهید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا کم کم به جوش بیاید.