پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
حلقه های پیاز و لوبیا
مواد لازم:
دوغ:
نصف پیمانه
خرده نان:
نصف پیمانه
پیاز:
یک عدد
قارچ:
۲۲۴ گرم
آویشن خشک:
نصف قاشق مرباخوری
آرد:
یک چهارم پیمانه
شیر:
۳ پیمانه
لوبیا سبز آب پز شده:
۴۰۰گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دوغ را در کاسه گود بریزید و خرده نان ها را نیز در کاسه دیگری قرار دهید. پیازها را برش بزنید و حلقه ها را از هم جدا کنید. حلقه ها را ابتدا در دوغ و سپس خرده نان بغلتانید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغن قرار دهید، کمی روغن روی هرکدام بپاشید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه بپزد تا حلقه های پیاز نرم و طلایی شود. قارچ خرد شده را در ماهیتابه که کمی چرب شده تفت دهید تا آب قارچ ها کم شود. سپس نمک و آویشن و آرد به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. در این مرحله شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. سپس لوبیا سبز را به مواد اضافه کنید. مواد را در ظرف مناسب بریزید، حلقه های پیاز را روی مواد قرار دهید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا کم کم به جوش بیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست