سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
مـافین قـارچ و پـنیر
مواد لازم:
آرد سفید: ۲ پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
قارچ: ۶۰ گرم
برنج: یکدوم پیمانه
پنیر موتزارلا: ۶۰گرم
جعفری ساطوری: یک قاشق سوپخوری
پیازچه ساطوری: یک قاشق سوپخوری
شیر: یک پیمانه
کره ذوبشده: ۱۲۵ گرم
تخممرغ: یک عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
روش تهیه:
۱. قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و همراه روغن و آبلیمو تفت دهید تا کاملا رنگ آن سفید و نرم شود.
۲. برنج را بپزید.
۳. همه مواد غذایی را با هم مخلوط و در نهایت آرد و بیکینگپودر الکشده را اضافه کنید.
۴. وسط مواد مخلوط شده را باز کرده، شیر و مارگارین ذوبشده را همراه تخممرغ اضافه کنید.
۵. قالب مافین را کاملا چرب کنید و از مواد تا ارتفاع سهچهارم از قالب داخل آن ریخته و در فر که از پیش در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید.
۶. برای تزیین میتوانید از ماست کیسهای استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی نیچروان بارزانی رهبر انقلاب حج عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی شهرداری باران
خودرو ایران خودرو بازار خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت بورس
نمایشگاه کتاب سریال افعی تهران مسعود اسکویی زنان تئاتر محمدعلی علومی تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سریال کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه کاهش وزن زیبایی چای دندانپزشکی فشار خون بیماران خاص سبزیجات