سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

مـافین قـارچ و پـنیر


مـافین قـارچ و پـنیر

● مواد لازم:
آرد سفید: ۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
قارچ: ۶۰ گرم
برنج: یک‌دوم پیمانه
پنیر موتزارلا: ۶۰گرم
جعفری ساطوری: یک قاشق سوپ‌خوری
پیازچه ساطوری: یک قاشق سوپ‌‌خوری

مواد لازم:

آرد سفید: ۲ پیمانه

بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری

قارچ: ۶۰ گرم

برنج: یک‌دوم پیمانه

پنیر موتزارلا: ۶۰گرم

جعفری ساطوری: یک قاشق سوپ‌خوری

پیازچه ساطوری: یک قاشق سوپ‌‌خوری

شیر: یک پیمانه

کره ذو‌ب‌شده: ۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

روش تهیه:

۱. قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و همراه روغن و آبلیمو تفت دهید تا کاملا رنگ آن سفید و نرم شود.

۲. برنج را بپزید.

۳. همه مواد غذایی را با هم مخلوط و در نهایت آرد و بیکینگ‌پودر الک‌شده را اضافه کنید.

۴. وسط مواد مخلوط شده را باز کرده، شیر و مارگارین ذوب‌شده را همراه تخم‌مرغ اضافه کنید.

۵. قالب مافین را کاملا چرب کنید و از مواد تا ارتفاع سه‌چهارم از قالب داخل آن ریخته و در فر که از پیش در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید.

۶. برای تزیین می‌توانید از ماست کیسه‌ای استفاده کنید.