دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سوپ عدس هندی


سوپ عدس هندی

اگر طرفدار غذاهای تند باشید، مسلماً غذاهای هندی را تا کنون تجربه کرده‌اید. غذاهای هندی علاوه بر تندی، از تنوع ادویه نسبتاً بالایی برخوردار هستند. برخی از این ادویه در هضم غذا …

اگر طرفدار غذاهای تند باشید، مسلماً غذاهای هندی را تا کنون تجربه کرده‌اید. غذاهای هندی علاوه بر تندی، از تنوع ادویه نسبتاً بالایی برخوردار هستند. برخی از این ادویه در هضم غذا و بالا بردن متابولیسم بدن بسیار مفید هستند. ولی بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنیم، زیرا ذائقه ما ایرانیان با غذاهای به شدت تند زیاد سازگار نیست، به همین دلیل می‌توانید مقدار فلفل این سوپ را کمتر بزنید تا طعم مطبوع آن ملموس‌تر باشد.‏

مواد لازم:

عدس قرمز ۱ پیمانه

آب ۵ لیوان

نمک ۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه ‏۱ قاشق چایخوری

زنجبیل تازه ‏۱ قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند ۱ ـ ۲ عدد

تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری

پیاز خرد شده ۱ عدد

روغن ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ‏۱ قاشق مرباخوری

آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

عدس را خوب بشویید و در قابلمه بریزید، سپس ۵لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد. نمک و زردچوبه را بیافزایید. سپس زنجبیل تازه را رنده کرده و فلفل را نیز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه آب سوپ به جوش آمد حرارت زیر ظرف را کم کنید تا ۷ ـ۸ دقیقه آرام بجوشد. سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید. ‏

داخل تابه کوچکی کمی روغن بریزید و تخم گشنیز را اضافه کنید، سپس آرد ذرت را بیافزایید. سپس پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید، تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شده و نرم شود.

سپس رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خوشرنگ‌تر شود. پیاز سرخ شده را داخل قابلمه سوپ بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شده و طعم مواد به خورد هم برود.

سوپ را به صورت داغ سرو کنید.‏