شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
نگهداری عسل چگونه است؟
![نگهداری عسل چگونه است؟](/web/imgs/16/87/4sfcd1.jpeg)
PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب میشود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن میشود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه وبرای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه میشوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی میشود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب میكند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهیهای دودی و … نگه داشت.
در نزد عامه عسل متبلورشده و شكركزده عسل تقلبی شناخته میشود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بستهبندی میكنند تا عسل آنها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل میكند و مانع شكركزدن عسل میشود. در ضمن بهترین دما برای نگهداری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتیگراد است.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم ستاد انتخابات کشور
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سرقت پلیس راهور پلیس قوه قضاییه سلامت سازمان هواشناسی محیط زیست آموزش و پرورش
خودرو قیمت دلار واردات خودرو بورس بانک مرکزی دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت سکه اربعین
ماه محرم سینمای ایران سریال تئاتر الناز شاکردوست سینما هنرمندان تلویزیون بهاره رهنما کتاب فیلم ازدواج
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا جنگ غزه جو بایدن غزه انگلیس اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ چین حماس
استقلال فوتبال پرسپولیس یورو 2024 تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر کریستیانو رونالدو ترکیه نقل و انتقالات
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
مواد غذایی سرطان کاهش وزن کمردرد خواب فشار خون