چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
نگهداری عسل چگونه است؟
PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب میشود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن میشود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه وبرای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه میشوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی میشود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب میكند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهیهای دودی و … نگه داشت.
در نزد عامه عسل متبلورشده و شكركزده عسل تقلبی شناخته میشود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بستهبندی میكنند تا عسل آنها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل میكند و مانع شكركزدن عسل میشود. در ضمن بهترین دما برای نگهداری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتیگراد است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست