چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سس ناپولتین


سس ناپولتین

● مواد لازم :
▪ فلفل دلمه ای خرد ۲ عدد
▪ سیر ۳ حبه
▪ کرفس ۳ ساقه(ساقه جوانتر بهتره)
▪ پیاز ۱ عدد
▪ قارچ ۲۰۰ گرم
▪ پیازچه ۳ ساقه
▪ جعفری خرد شده یک سوم پیمانه
▪ هویج ۱ عدد
▪ روغن نصف پیمانه
▪ …

مواد لازم :

فلفل دلمه ای خرد ۲ عدد

سیر ۳ حبه

کرفس ۳ ساقه(ساقه جوانتر بهتره)

پیاز ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

پیازچه ۳ ساقه

جعفری خرد شده یک سوم پیمانه

هویج ۱ عدد

روغن نصف پیمانه

سس تند ۳ قاشق چایخوری

سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه

زعفران نصف قاشق چایخوری

زیره ۱ قاشق چایخوری

ارگانو (آویشن) ۱ قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق سو÷خوری

سرکه . یک سوم پمانه

گوجه فرنگی یک کیلو

طرز تهیه :

اول تمام سبزیجات رو خوب بشورین و خشک کنین و بعدش ساطوری کنین.بعد یه ماهیتابه بیارین یکم روغن توش بریزین و مواد خرد شده رو توش تفت بدین.زعفرون رو هم تو تو ۲ قاشق سوپخوری آب جوش حل کنین و همراه با سس تند و سس گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنینو.بعدش آویشن و زیره و شکر و سرکه رو بهش اضافه کنین.)وست گوجه فرنگی ها رو بگیرید )میتونین گوجه ها رو تو آب جوش بندازین برای اینکه راحت پوستش راحت کنده شه .بعد اونا رو ریز کنین و به مواد بالا اضافه کنین. مقداری آب به مواد اضافه کنین و بگذارین حدود یکساعت باحرارت ملایم بپزه.آخر سر هم برای اینکه سس صافی بدست بیاد میتونین اونو الک کنین.

gourmand.blogfa.com/post-۱۶۵.aspx