سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
تخم مرغ شکم پر
مواد لازم
شش عدد تخم مرغ
دو قاشق مرباخوری سس خردل
یک سوم فنجان سس مایونز
یک قاشق مرباخوری پیاز یا موسیر
یک چهارم قاشق مرباخوری سس فلفلی
طرز تهیه
در یک ظرف مناسب آب ریخته و تخم مرغ ها را پس از شستن درون آن قرار دهید، در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته و کاملاً سفت شود.
برای این که تخم مرغ ها ترک برندارد، کمی نمک به آن اضافه کنید. پس از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تخم مرغ ها پخته خواهد شد.
سپس تخم مرغ ها را درون آب سرد قرار داده و روی آن آب سرد بریزید. پس از چند دقیقه به آرامی تخم مرغ ها را پوست گرفته و از وسط به دو نیم کنید.
زرده های تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با نوک چنگال به هم بزنید و سس خردل را با سس مایونز به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس موسیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی سس فلفلی به آن افزوده و هم بزنید.
داخل سفیده تخم مرغ را با مخلوط تهیه شده پر کرده و در کنار نان و سالاد سرو کنید.
[نوشین مقدم]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست