سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

نان سفید


نان سفید

● مواد لازم:
▪ مایه خمیر - ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد - ۳ لیوان و نیم
▪ آب ولرم - یک و یک چهارم لیوان
▪ روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری
▪ عسل - ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ …

مواد لازم:

مایه خمیر - ۲ قاشق غذاخوری

آرد - ۳ لیوان و نیم

آب ولرم - یک و یک چهارم لیوان

روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری

عسل - ۲ قاشق غذاخوری

نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ - یک عدد

روغن - مقداری برای پس از پف کردن خمیر

شکر - نصف قاشق مرباخوری

کشمش (به دلخواه)

طرز تهیه:

مایه خمیر را به یک لیوان آب ولرم و شکر اضافه کنید و در یک مکان گرم بگذارید تا ور بیاید. پس از ور آمدن مایه خمیر، ۳ لیوان آرد، آب، روغن، عسل و نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و کشدار به دست بیاید. خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد برای چند دقیقه ورز دهید. سپس کاسه ای را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و یا با پارچه بپوشانید تا خمیر ۲ برابر شود. پس از ور آمدن، خمیر را ورز دهید تا حباب های هوا خارج شود. خمیر را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم کنید و به شکل دایره در بیاورید. خمیرهای گرد را در سینی چرب شده بچینید و دوباره با پارچه بپوشانید تا ۲ برابر شود. خمیر را با استفاده از برس با تخم مرغ زده شده، آغشته کنید و به مدت ۲۵ دقیقه و تا زمانی که روی آن کمی طلایی شود، در فر با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بگذارید.