جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
میگوی تندوری
مواد لازم:
میگوی ریز: ۱۲ تا ۱۵عدد
ماست شیرین: ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو: یکدوم قاشق چایخوری
پودرکاری: یکدوم قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: یکدوم قاشق چایخوری
پاپریکا تند: یکدوم قاشق چایخوری
میخک پودرشده: یک هشتم قاشق چایخوری
برنج پخته شده: یکدوم پیمانه
روش تهیه:
ماست، آبلیمو و ادویهها را با هم مخلوط کنید و میگو را به آن بیفزایید و ۲۰دقیقه زمان دهید. سپس میگوها را به سیخ بکشید و سیخها را برای ۵دقیقه کنار بگذارید تا مواد ماستی از میگوها جدا شود. یک تابه را روی حرارت بدون روغن بگذارید و زمان دهید تا کاملا گرم شود. سپس سیخها را گذاشته صبر کنید تا هرطرف آن یک دقیقه سرخ شود. در ظرف سرو، برنج را بریزید، ۲سیخ از میگوها را روی آن گذاشته و کمی سالاد کنار آن قرار دهید. روی کل بشقاب را با فلفل سیاه پودرشده و پودر فلفل نارنجی تزیین کنید.
نکته:
حتما در کنار این غذا از سبزیجات سالم همچون خیار، جعفری و گوجه به عنوان سالاد استفاده کنید.
حتما این غذا را به همراه ماست ساده کمکالری (پروبیوتیک) استفاده کنید.
حتما در سس مزهدار کردن میگوها از پودر زنجبیل استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست