یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

کلوچه خرما و نارگیل


کلوچه خرما و نارگیل

● مواد لازم برای ۴۸ عدد:
▪ دو لیوان آرد
▪ دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر دارچین
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ هشت قاشق غذاخوری کره
▪ نصف لیوان شکر قهوه …

مواد لازم برای ۴۸ عدد:

دو لیوان آرد

دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر

یک و نیم قاشق مرباخوری پودر دارچین

یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

هشت قاشق غذاخوری کره

نصف لیوان شکر قهوه ای

نصف لیوان شکر سفید

یک چهارم لیوان شیرچرب

نصف قاشق مرباخوری وانیل

یک عدد تخم مرغ درشت

نصف لیوان پودر نارگیل

یک و یک سوم لیوان خرمای بدون هسته و خرد شده

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.

کره و تمام شکر را جداگانه به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شود و سپس شیر و وانیل را اضافه کنید و در حالی که هم می زنید تخم مرغ را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

سرعت همزن را کاهش دهید و آرد ( مواد شماره ۱ ) را اضافه کنید. پس از این که کاملا مخلوط شد نارگیل و خرما را نیز به مواد اضافه کنید.

خمیر را در کیسه فریزری قرار دهید و به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس آن را به شکل لوله ای در آورید که طول آن ۳۱ سانتی متر و قطر آن حدود ۴ سانتی متر باشد.

قبل از پخت، فر را روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و خمیر را به ضخامت کمی بیشتر از نیم سانتی متر برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.