یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

لقمه سبزیجات


لقمه سبزیجات

▪ مواد لازم برای داخل لقمه:
- سبزیجات مخلوط ( کلم برگ، فلفل دلمه ای، کرفس، هویج و... ) - ۲ پیمانه
- نودل آب پز شده - ۱۰۰ گرم
- جوانه لوبیا - یک پیمانه
- پیاز خرد شده - ۲ عدد
- روغن -۴ قاشق غذاخوری
- …

مواد لازم برای داخل لقمه:

- سبزیجات مخلوط ( کلم برگ، فلفل دلمه ای، کرفس، هویج و... ) - ۲ پیمانه

- نودل آب پز شده - ۱۰۰ گرم

- جوانه لوبیا - یک پیمانه

- پیاز خرد شده - ۲ عدد

- روغن -۴ قاشق غذاخوری

- سس سویا - ۲ قاشق مرباخوری

- نمک و فلفل - به مقدار لازم

مواد لازم برای نان:

- آرد ذرت - نصف پیمانه

- آرد - نصف پیمانه

- شیر - نصف پیمانه

- نمک - کمی

- کره آب شده - ۲ قاشق مرباخوری

- روغن برای سرخ کردن - به میزان کافی

طرز تهیه مواد داخل:

سبزیجات را چندین برش طولی و نازک بزنید.

روغن را داغ کنید، پیاز، سبزیجات و جوانه لوبیا را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید. در این مرحله نودل، سس سویا و نمک را اضافه کنید و پخت را برای ۲ دقیقه ادامه دهید. مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. مواد لازم برای تهیه نان لقمه را با هم مخلوط کنید و هر بار یک قاشق غذاخوری مواد را در ماهیتابه نچسب که کمی چرب شده است بریزید و هر ۲ طرف را بپزید تا مواد تمام شود. وسط هر نان کمی از مواد را بریزید و مانند دلمه به شکل لوله ای تا و در روغن سرخ کنید.