چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
املت گوجه فرنگی با پنیر
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوجه فرنگی: هشت عدد
فلفل دلمهای متوسط رنگی: نصف یك عدد
سیبزمینی متوسط: دو عدد
نخود فرنگی: ۱/۲ پیمانه
پنیر كورد: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
زیره سبز: دو قاشق چایخوری
زردچوبه: یك قاشق چایخوری
نمك-فلفل: یك قاشق چایخوری۱/۸- قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: یك قاشق غذاخوری
گشنیز تازه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن را داغ كرده حدود یك دقیقه زیره سبز و زردچوبه را تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیها را در مخلوطكن به صورت پوره درمیآوریم.سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد كرده همراه با نخودفرنگی، داخل پوره گوجهفرنگی میریزیم و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقه بپزد و به روغن بیفتد. پنیر كورد را كه مكعبی خرد كردهایم همراه با نمك و فلفل به املت اضافه نموده بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش كرده،خامه و آبلیمو ترش تازه و گشنیز تازه خرد شده را به املت اضافه كرده و بعد سرو میكنیم. گفتنی است زمان طبخ این املت ۴۰ دقیقه است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست