چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
باقلا و آبیج (گل در چمن)
مواد لازم
باقلا پوست كنده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شوید خشك ۳ قاشق سوپخوری
كره و روغن ۱۰۰ گرم
زردچوبه به میزان لازم
سیر ۴ حبه
آب ۱ تا ۲ لیوان
چگونگی تهیه
ابتدا باقلا را از پوستش جدا كرده و بعد از شستشو در ماهیتابه ریخته و سیر را خرد كرده و سپس شوید را اضافه كرده و زردچوبه را نیز اضافه می كنیم و با روغن و كره تفت می دهیم و بعد آب را اضافه كرده نیم پز كه شد تخم مرغ را در داخل آن بشكنید وقتی بسته شد آن زمان هم زده و بعد دارچین ریخته فلفل را اضافه كرده و درب ظرف را گذاشته و بعد از مدت كوتاهی مجدداٌ سرخ می كنیم در ضمن نمك را نیز حین كار اضافه می كنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست