پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
باسیلوس سرئوس
این باکتری در نقاط مختلف جهان به عنوان عامل مسمومیت غذایی گزارش شده است.اسپور(شکل مقاوم باکتری) معمولا در حبوبات، سبوس گندم، برنج، شیر، گوشت پخته، سوسیس، سوپ، سبزیجات، مرغ و سایر مواد غذایی وجود دارد. برخی از اسپورها حتی پس از پختن در غذا باقی میمانند و در صورتی که مواد غذایی در شرایط گرم و مرطوب نگهداری شوند. اسپورها(شکل مقاوم) به باسیل تبدیل شده و پس از تکثیر در غذا یا روده نوعی سم رودهای (انتروتوکسین)ترشح مینمایند که منجر به مسمومیت غذایی میگردد. این باکتری را به تعداد کم ۱۴درصداز مدفوع افراد سالم نیز به دست آوردهاند. سم این باکتری پروتئین حساس به حرارت و دارای وزن مولکولی متوسط میباشد. اخیرا مشخص شده است که انواع باسیل سرئوس دو نوع انتروتوکسین تولید میکنند. برای ایجاد مسمومیت غذایی ناشی از این باکتری به دو صورت اسهالی و استفراغی بروزمی نماید. این باکتری علاوه بر مسمومیت غذایی به عنوان بیماریزای فرصت طلب عمل میکند و در افراد دارای ضعف سیستم ایمنی، بیماری شدیدی ایجاد مینماید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه