دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

كرم كارامل پرتغالی


● مواد لازم
پرتغال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
شكر برای كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه
شكر را در ظرف مناسبی كارامل كرده و سپس كنار می گذاریم …

مواد لازم

پرتغال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد

تخم مرغ: ۵ عدد

پودر قند: ۱۰۰ گرم

شكر برای كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شكر را در ظرف مناسبی كارامل كرده و سپس كنار می گذاریم (ظرفی كه می خواهیم كارامل را در آن تهیه كنیم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن می زنیم به حدی كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتغال را روی آن ریخته و خوب مخلوط می كنیم، بعد از صافی رد كرده و در ظرف كارامل می ریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه آن را «بن ماری» می كنیم، (طریقه بن ماری به این صورت است كه ظرف بزرگتری را پر از آب كرده و ظرف حاوی كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن می گذاریم تا كرم بر روی آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در یخچال قرارمی دهیم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصی برمی گردانیم و به صورت سرد سرو می كنیم.