پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
کیک زنجبیلی
مواد لازم:
آرد: ۳۶۰ گرم
تخممرغ: ۴عدد
کره: ۲۵۰ گرم
شیر: یک لیوان
عسل: دو قاشق سوپخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری
شکر: ۲۲۵ گرم
پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر میریزیم.
۲. در نظر میگیریم که حتما کره به دمای محیط رسیده باشد. با همزن برقی حدود هشت دقیقه تمامی مواد را هم میزنیم؛ بهتر است پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه کاملا تند هم بزنیم.
۳. قالب گرد به قطر ۳۰ سانتیمتری را با کره توسط قلممو چرب میکنیم، مایه را داخل قالب پهن کرده و به مدت ۵۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. پس از پخت و خنک شدن مابین کیک را با کرم پاتیسیر میپوشانیم.